2777
2789
عنوان

کادو ویژه شب سالگرد ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست
عزیزم میفهمم چقد سخته حق میدم بهت اما همیشه قرار نیس انقد سخت باشه .... مردا کلا احساساتی نیستند و ...

برا همه از ی زن احساساتی تره ولی برامن شمره.خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
من ازتون بدترم .ب قران قسم اگه مثل چن بار قبل میزد راحت تر بودم تا با حرفاش.میدونه چقد دارم دارو میخ ...

منم داروی افسردگی میخورم ببارها به روم اورد ولی امروز بد دلم شکست اصلا دلم میخاست از مادر زاده نشده بودم هرگز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل همیشه هم تنهام از دوستام و خانوادم کسی از مشکلم خبر نداره خودمم تو شهر غریبم  .الآنم برگشت ...

ققققققققققققشنگ منی امشب سالگرد ازدواجمه اینستا ندارم هیچ کسم ندارم دریغ از یه استوری اینم گفت زشت من بر خودم کسیم ابروم میره استوری بزارم

عزیزم  آبجی گلم چرا خودتو عذاب میدی ..بقران هیچکی و هیچ چیزی ارزش اینو نداره تو بلایی سرت بیا ...

تو این دوساله وعده ای ،۴قرص میخورم تمام موهای جلو سرم ریخته از فشار عصبی و استرس.بخدا مرگ برا من ی نفر بهشته

برا همه از ی زن احساساتی تره ولی برامن شمره.خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

عزیز دلم میفهممت انشالا خدا کمکت کنه ❤❤❤

اما سعی کن قلقشو پیدا کنی وقتی عصبیو ناراحته چیزی نگو غر نزن ناراحتیتو با درد و دل بیان کن با سیاست و خنده خنده 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
ققققققققققققشنگ منی امشب سالگرد ازدواجمه اینستا ندارم هیچ کسم ندارم دریغ از یه استوری اینم گفت زشت م ...

من با طعنه بهم کادو ویژه داد.

وا  طوری غصه میخورید انگار کلا بچه نداری   چرا ازین زندگی بی عشق چی‌میخوای

قضاوتم نکن.حتی بهم میگه لیاقت نداشتی داشتیم بخاطر تو پسرمو ....بخاطر من هس ک زندس.هیچی بخاطر بچم و اینکه خانوادم پشتم نیستن موندم.

خدا خودش شاهده چطوری دارم زندگی میکنم.برا پسرمه.چون گفت داغش رو ب دلم می‌زاره .هزار بار تا الان گفت برو خونه بابات نرفتم .ازش متنفرم ولی مجبورم بسازم.ح

من سکه فروخته بودم پولم دست طلا فروش بود رفت از پول خودم برام چندتا دستبند خرید اورد به چه درد میخور ...

من تو این ۶سال ببارم تبریک نگفته