2777
2789
عنوان

کادو ویژه شب سالگرد ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست
من نمی‌گم کار شوهرت درست بوده ولی واقعا بعضیا دوست ندارن لحظات زندگیشون رو استوری کنن یکیش من

بخدا هیچی ازش نخواستم تا الان می‌دونی برا همه خانواده می‌زاره ولی نشده یبار فقط یبار برا من بزاره.من اصلا اینستا ندارم فقط واتس اپ دارم.این ک هیچ کاری نمیکنه حداقل برا دلخووشی من بزاره

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گریم گرفت . خودتو ناراحت نکن تو عصبانیت یه چیزی گفته پشیمون میشه میاد عذرخواهی می‌کنه . 

ایشالا خدا زودتر حال دلتو خوب کنه بهت هر چی میخوای بده 💕💕

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
بخدا هیچی ازش نخواستم تا الان می‌دونی برا همه خانواده می‌زاره ولی نشده یبار فقط یبار برا من بزاره.من ...

خب مشخصه که با شما مشکل داره 

وگرنه کسی که می‌تونه استوری بذاره قطعا می‌تونه برای شما هم بزارع 

حتما به جلسه مشاوره کوتاه برو 

چون واقعا نی نی سایت به درد دعوا ها نمیخوره 

یه جوری جو میدن که خیال می‌کنی تنها راه بهم زدن زندگیتونه 

شاید مشکلتون حل شد 

امیدوارم موفق باشی گلکم 

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
از عصر تاحالا فقط دارم اشک میریزم از بی کسی خودم تو روز سالگرد عروسی بذ ذوق و شوق خاستم ی جشن خییییل ...

من ازتون بدترم .ب قران قسم اگه مثل چن بار قبل میزد راحت تر بودم تا با حرفاش.میدونه چقد دارم دارو میخورم چقد دارم زجر میکشم .ب حضرت عباس دیشب ساعت یک شب از دکتر برگشتم خودمم دیگه خسته شدم

بخدا هرگز فکرشم نمی کردم از این طعنه برا بارداری بشنوم از این بیشتر میسوزم

عزیزم میفهمم چقد سخته حق میدم بهت اما همیشه قرار نیس انقد سخت باشه ....

مردا کلا احساساتی نیستند و مغرورن فک میکنن اگ از اینوارا کنند فک میکنند زن ذلیلن 

مطمن باش انقد دوست داره ک بعنوان شریک زندگیش انتخابت کرده این حرفم بخاطر اینک غر بهش زدی اعصابش خورد بوده زده .

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
میتونست یه تبریک بگه نمیتونست ؟

چرا می‌تونسته 

اگه می‌تونه برای خوانواده اش استوری بزارن حتما می‌تونه برای همسرشون هم بزاره 

ولی خب یکی مثل من که دوست ندارم برای هیچکی استوری نمیزاریم  ترجیح میدم تماس بگیرم و این طوری تبریک بگم

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
خب مشخصه که با شما مشکل داره  وگرنه کسی که می‌تونه استوری بذاره قطعا می‌تونه برای شما هم بزارع ...

رفتم چن بار اون نمیاد.اونجام دیگه نمیزارم برم .من اومدم اینجا خودمو خالی کنم فقط 

از خدا میخوام حداقل مرگمو برسونه .خدا تو ک ب من خوشی ندادی اصلا حالا ازت کم نمیشه مرگمو برسونی

عزیزم 

آبجی گلم

چرا خودتو عذاب میدی ..بقران هیچکی و هیچ چیزی ارزش اینو نداره تو بلایی سرت بیاد عزیزدلم 

اینو کسی داره میگه که مامانش الان بخاطر حرص و جوش های بابام قلبش درد گرفت بیمارستان بستریه الان 

جیگرم کباب شده باردارم شوهرم نذاشت برم پیشش خودش و داداشم بالاسرشن ،حالا بابام ابراز تأسف می‌کنه .دیگه چ فایده 

اینقد ب مامانم گفتم جوش نزن ،ب جهنم بره هر کی اذیتت می‌کنه تو تو خودت نریز 

بخدا هیچکس ارزش اینو نداشت مامانم بیفته گوشه بیمارستان 😭😭😭