2777
2789

۵ هفته ۵ روز باردارم ، آزمایش ادرار دادم اینا توش منو خیلی نگران کرد با آزمایش دو سال پیش مقایسه میکنم ، مثلن : 

1) Ketone: positive 

من قبل بارداری رژیم داشتم و شب ها چیزی نمیخوردم الان ولی چند روزه سعی میکنم در حد میوه یا خرما یا چند قاشق سوپ بخورم چون سرچ کردم دیدم میتونه به خاطر گرسنگی متناوب باشه 

2) Blood/hemoglobin: trace 

3) W.B.C/Hpf : 2_5

4) RBC/Hpf : 2_5 

5 ) Epithelial cell/Hpf : 10_ 15

6) Bacteria : Few 

شنبه به دکترم نشون میدم ولی قبلش گفتم ببینم شما تجربه ای داشتین کدومش خیلی نگران کننده هستش خیلی ناراحتم گوگل کردم کلی مطالب نگران کننده بود 🥲 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
چیزی نیس یه ذره عفونت داری  آب و مایعات زیاد بخور فعلا

اوووف خدایا اتفاقن آب زیاد میخورم ، چشم بازم بیشتر میخورم 🥲

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص ارولوژ مراجعه کن بهت قرص میدن ۱۴ روزه پروسه اش خوب میشی نگران نباش عفونت ادراری خیلی شایع عه

ممنونم به دکتر غدد گفتم برام بنویسه دکتر زنان خودم اصلن به فکر نبود خودم دیدم باردارم سریع رفتم پیش دکتر غددم که چکاپ بدم ، حالا اون بهم معرفی میکنه ، ممنونم عزیزم 🌹