2777
2789
عنوان

مهربونا...

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 89 پست
سلام ممنون عزیزم خوبم تو چطوری😍 ممنونممم  ان شاءالله که بهترینا واست اتفاق بیفته عزیزم😍 عز ...

شکر خدای مهربون خوبم فدای تووووو همچنین عزیرم منم تازه برا یلدا صد صلوات فرستادم چشم عزیزم من نمیتونم چون تگ کنم فقط یه نفر میتونم تگ کنم😁😂

@3573‍ آبجی میشه واسه دوستم دعا کنین فردا امتحان داره ممنونم💖😘😍

سلام ممنونم خوبم شماچطوری😍😍😍 مرسییییی ممنونمممم واقعا😍 ان شاءالله که بهترینا واستون اتفاق بیفت ...

منم خوبم مرسی عزیزم

همینطور خودت بهترینها برات اتفاق بیفته

من که فقط چنتا دوستای خودمونو میشناسم که خودتم میشناسی😂

چشم تگ میکنم

@یک_دختر_ابانی   

@شمع_و_پروانه  

@aysan1200  

@ingenious  

@ruio80  

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@999roya  

@fatemeh56  

@golnazii  

میشه واسه دوستم دعاکنید 

مرسییی

واستون آیت الکرسی میخونم

ان شاءالله به همه ی خاسته هاتون برسین😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
@3573   عه تگ نشدی😭پست قبلی میشه برا دوستم دعا کنین فردا امتحان داره🙏❤💖💕😘

ای جااانم چشم شیرین زبونم😍❤😙

ان شاءالله بهترین نمره رو بیاره آمین

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

@محفود     @zazazazazazazazazaza ‍  @ایمان۹۷    

دعا کردم عزیزدلم ایشالا قبول میشه😍

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
شکر خدای مهربون خوبم فدای تووووو همچنین عزیرم منم تازه برا یلدا صد صلوات فرستادم چشم عزیزم من نمیتون ...

خداروشکر ان شاءالله همیشه خوب باشی😍

خدانکنهههه

ممنون عزیزم😍😍😍😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
ای جااانم چشم شیرین زبونم😍❤😙 ان شاءالله بهترین نمره رو بیاره آمین

سلام عزیزم 

ممنوننممم😍

ممنونم عزیرم ان شاءالله💖❤😍🙏💕

کوثر چیزه😟

خیلی خیلی خیلی دوست دارمممممم😍😙❤😍😙❤😍😙❤

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

دعا کردم عزیزدلم ایشالا قبول میشه😍

سلام عزیزم 

ممنونم😍

ان شاءالله به همه ی خاسته هات برسی

میشه دوستاتون و تگ کنید مرسییی😍

سلام عزیزم  ممنوننممم😍

سلام بروی ماه شما کاری نکردم ❤😍

@نازخاتون  

میشه واسه دوستم دعاکنید مرسیی 😍