2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده توروخدا بیاید کمکم...

578 بازدید | 24 پست

دوستان من چند وقت پیش دقیق یادم نی رابطه داشتم خلاصه دچار پارگی کاندوم شدیم همون موقع ۲ تا قرص اچ دی خوردم تا ۴ روز هر ۱۲ ساعت قرصو خوردم ۳ بسته کامل زعفران خوردم هرچییی که بگید کردم داروی گیاهیی نمیدونم عروسک پشت پرده هرچی که فکرشو کنید خلاصه پریود نمیشدم و هر سری هم بیبی میزدم تماااام منفی در میومد یک هفته حال تهوع شدید معده درد حتی نتونستم یک وعده غذا بخورم ۳ بار رفتم دکتر هر سری امپول سرم هیچ خوب نمیشدم و انگار ۱۰پرس غذا خورده بودم گفتم شاید مسموم شدم چون هر روزشم بیبی زدم بازم منفی...دیگ اخر دکتره گفت برو سنو گرافی صفرا رفتم سونوگرافی صفرا گفت خانم صفرات سالمه گفتم اقای دکتر پس من چمه گفت بزار پایین شکمتو چک کنم گفت عه خانم شما ک بارداری...دکتر نامه زد برای سقط و خلاصه داخل مطب کورتاژ کنه گفت با بی حسی استرس دارم بنظرتون خیلی درد داره؟...

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا ناراحتی 

چون تالارم دوماه دیگس عقد هستم و اینکه از این میسوزم من جلوگیری کامل کردم بعدشم قرص خوردم اخه چرا باید اینجوری بشه من میترسم از کورتاژ عذاب وژدانی ک داره میکشدم باز میگم خدایا من ک بیخیالی نکردم اخه...

چون تالارم دوماه دیگس عقد هستم و اینکه از این میسوزم من جلوگیری کامل کردم بعدشم قرص خوردم اخه چرا با ...

عزیزم تو این شرایط کرونا مجبور نیستی جشن تو تالار بگیری.ی جشن کوچیک بگیر برو سر خونه زندگیت.اون طفل معصومم نکش قاتل نشو

عزیزم تو این شرایط کرونا مجبور نیستی جشن تو تالار بگیری.ی جشن کوچیک بگیر برو سر خونه زندگیت.اون طفل ...

شاید باورت نشه انقد التماس همه رو کردم بزارید من برم میرم تا یه امامزاده ای مشهدی جایی بزارید برم نمیزارن خدا نگذره...

شاید باورت نشه انقد التماس همه رو کردم بزارید من برم میرم تا یه امامزاده ای مشهدی جایی بزارید برم نم ...

عزیزم شما و همسرت عقدین زنا ک نکردین استرس داری....اون بچه بیچاره گناهش چیه...خدا خاسته شده دیگه...نذار بقیه باعث شن یه عمر عذاب وجدان داشته باشی...خون یه بیگناهو نذار گردنت

عزیزم شما و همسرت عقدین زنا ک نکردین استرس داری....اون بچه بیچاره گناهش چیه...خدا خاسته شده دیگه...ن ...

میدونی از چی میسوزم؟از اینکه یکی چقد اقدام میکنه نمیشه یکی ام مثل من بدبخت یک بار ...فقط یکبار این کارو انجام میده با کلی جلوگیری با قرص با بدبختی با زعفرون روزی دوساعت دویدم باز حاملم؟...اخه چرا چرا اینجوری شد دستو پام داره میلرزه از کورتاژ 

میدونی از چی میسوزم؟از اینکه یکی چقد اقدام میکنه نمیشه یکی ام مثل من بدبخت یک بار ...فقط یکبار این ک ...

خاست خدا بوده عزیزم....ب این فک کن که خدایی نکرده سقط کنی و خدا دیگه بهت بچه نده چی؟؟؟

خاست خدا بوده عزیزم....ب این فک کن که خدایی نکرده سقط کنی و خدا دیگه بهت بچه نده چی؟؟؟

بخدا میکشم خودمو بچه نباشه من میمیرم...