من امروز مدارکمو بردم پیش وکیل گفت دو تا راه داری من مهریه ام ۱۱۴ تاس گفت مثلا بگی ۲۰ تا شو میخوام بعد یه مبلغی باید بدی دادگاه یا اعسار بزنی ۴ تا شاهد مرد بیاری که اونا بگن تو خانه داری و به مهریه احتیاج داری و اینکه شوهرت هزینه دادگاه رو بده کسی میدونه چجوریاس منو راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ پولشو بدین نیاز به اعسار و شاهد نداره وای لطفا با سیاست عمل کن تا به حقت برسی اگ الان برا مهریه ...
خیلی ممنون که داری راهنماییم میکنی فقط همین هزینه رو باید بکنم یا از مهریه هم دادگاه برمیداره؟ یعنی شما میگی الان اقدام نکنم اخه جاریم بهم گفت داره ماشینشو بخاطر توقیف میفروشه
متاسفانه بله،برا تمام موارد اختلاف مالی یه هزینه دادرسی باید پرداخت بشه ک نسبت به کل مبلغ به صورت در ...
الان پس همین کاری که وکیل میگه رو یعنی انجام بدم گفت شنبه که درخواستتو میخوام ثبت کنم باید اون ۴ نفرم که ثنا داشته باشن معرفی کنی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم اینجوری باید به اینو اون رو بندازم
من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ❤️دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍❤️البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ❤️❤️❤️❤️❤️