2777
2789
عنوان

گرفتن مهریه چقد سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 7426 بازدید | 66 پست
عزیزم ببخشید که وقتتو میگیرم درخواست اعسار از هزینه دادرسی بدم باید ۴ تا شاهدو ببرم؟ ولی اگه همشو بز ...

اگ پولشو بدین نیاز به اعسار و شاهد نداره

وای لطفا با سیاست عمل کن تا به حقت برسی

اگ الان برا مهریه اقدام کنی بعدش سر طلاق مجبورت میکنن یا ببخشی یا به هر نحوی از حقت ممانعت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ پولشو بدین نیاز به اعسار و شاهد نداره وای لطفا با سیاست عمل کن تا به حقت برسی اگ الان برا مهریه ...

خیلی ممنون که داری راهنماییم میکنی فقط همین هزینه رو باید بکنم یا از مهریه هم دادگاه برمیداره؟ یعنی شما میگی الان اقدام نکنم اخه جاریم بهم گفت داره ماشینشو بخاطر توقیف میفروشه

ببخشید اینجا اشتباه خساب کردم برا 50 تا سکه میشه 25 تومن

وای چقد زیاد یعنی الان هر کی مهریه رو به اجرا میزاره همینجوریه مراحلش یا باید پول بده یا اعسار بزنه شاهد ببره؟

وای چقد زیاد یعنی الان هر کی مهریه رو به اجرا میزاره همینجوریه مراحلش یا باید پول بده یا اعسار بزنه ...

متاسفانه بله،برا تمام موارد اختلاف مالی یه هزینه دادرسی باید پرداخت بشه ک نسبت به کل مبلغ به صورت درصد محاسبه میشه

متاسفانه بله،برا تمام موارد اختلاف مالی یه هزینه دادرسی باید پرداخت بشه ک نسبت به کل مبلغ به صورت در ...

الان پس همین کاری که وکیل میگه رو یعنی انجام بدم گفت شنبه که درخواستتو میخوام ثبت کنم باید اون ۴ نفرم که ثنا داشته باشن معرفی کنی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم اینجوری باید به اینو اون رو بندازم

در حدی ک میگن کی داده کی گرفته😂😂

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
متاسفانه بله،برا تمام موارد اختلاف مالی یه هزینه دادرسی باید پرداخت بشه ک نسبت به کل مبلغ به صورت در ...

اعسار کار سختی نیست چهار نفر اشنا رو پیدا کن یه فرم پر میکنن بعد باید بیان دادگاه قسم بخورن اوکی میشه

الان پس همین کاری که وکیل میگه رو یعنی انجام بدم گفت شنبه که درخواستتو میخوام ثبت کنم باید اون ۴ نفر ...

بعد تمام این مشقات اون میاد احتمال خیلی زیاد تقاضای اعسار میده و چون چیزی نداره براش قسط بندی میکنن نهایتش یک سوم درامد ماهان اش