2777
2789
عنوان

گرفتن مهریه چقد سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱۴ تاس بهم گفت میتونی فقط یه مقدارشو بخوای پوله اونو فقط واریز کنی مثلا من ۵۰ تاشو بخوام چقد باید ب ...

حدود 2.5 میشه

ولی به نظر من همشو درخواست بده ولی درخواست اعسار از هزینه دادرسی بده،بعدا برا گرفتن بقیش یکم کار مشکل میشه

۱۱۴ تاس بهم گفت میتونی فقط یه مقدارشو بخوای پوله اونو فقط واریز کنی مثلا من ۵۰ تاشو بخوام چقد باید ب ...

رفتم تاپیک های قبلتو خوندم 

اول با توجه به ضرب و شتم های مکرر گواهی عدم سازش بگیر بعد برا مهریه اقدام کن ،اینطوری با شناختی ک من از گفته های قبلتون فهمیدم بعید میدونم بتونی ازش بگیری

حدود 2.5 میشه ولی به نظر من همشو درخواست بده ولی درخواست اعسار از هزینه دادرسی بده،بعدا برا گرفتن ب ...

عزیزم ببخشید که وقتتو میگیرم درخواست اعسار از هزینه دادرسی بدم باید ۴ تا شاهدو ببرم؟ ولی اگه همشو بزنم پولشو واریز کنم دیگه به شاهد احتیاج نیست؟

رفتم تاپیک های قبلتو خوندم  اول با توجه به ضرب و شتم های مکرر گواهی عدم سازش بگیر بعد برا مهری ...

دوتا پزشکی قانونی دارم یکی برا سال ۹۷ یکی ۹۸ برا ضرب و شتم الانش متاسفانه پدرم بیمارستان بستری شدن نتونستم برم پزشکی قانونی