2777
2789

ببخشیدا جستارتن شاید شعور شوهرت در حد ناراحت کردن مادر زنش و نادیده گرفتن زحماتاش‌باشه 

تو‌خودتو‌ با اون مقایسه نکن و پا به پای کاراش نده

کارش زشت بوده اما یادت بمونه به موقعش

نه تو این وضعیت الانت بهش یادآوری کنی 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید ساکت مینشستی .میگفتی جیگرشو بدارید کنا میخوام ببرم .تو زائویی ناسلامتی کلی خون ازت رفته.اون میده ب ننش😐شوهرت بگو برو گوشت بخر .اگه گفت مگه نداریم بگو یه دستو دادی مادرت یه دستش من دادم مادرم.حقشه این همه زحمت واسس کشیده

دراصل ک برا گل نیس...فقط اومدم از طریق گل دق و دلیمو خالی کنم

اینجوری خالی کنی بدتر میشه وضعیتت عزیزم من جا تو باشم میرم خونه مادرشوهرم تا حالم خوب خوب نشده نمیومدم 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
خیلی بی تربیتی اسی مادرشوهرت بنده خدا از جواب دادنش معلومه زن بدی نیست خودت خیلی بی ادبی خودت خودت و ...

بزا خراب بشم...مادرش خیلیییییییی هم خوبه ولی مادر منم خیلییییییییی خوووبه....این چرا ب مادر من بد میکنه کم محلی میکنه...منم مثه خودش

من با مادرش کاری نکردم ک...من خیلیییی هم احترام مادرشو دارم...من دیدم این داره ب مادرمن کم محلی میکن ...

خب همین لجبازیت اونم انداخته سره لج دیگه عزیزم با حرف بنظرم میتونی حل کنی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
بزا خراب بشم...مادرش خیلیییییییی هم خوبه ولی مادر منم خیلییییییییی خوووبه....این چرا ب مادر من بد می ...

ای لج بازی ممکنه خودتون خالی کنین ولی عواقب خوبی براتون نداره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
بزا خراب بشم...مادرش خیلیییییییی هم خوبه ولی مادر منم خیلییییییییی خوووبه....این چرا ب مادر من بد می ...

شما اول شروع کردی بخاطر گل قشقرق به پا کردی و گفتی حق نداری بدی و باید بری بیاریش و یه مادرشوعرت پیام دادی 

شوهرت هم حق داره به مامانت بی محلی کرده !!!مثل خودت !!!

اگه از اول درست رفتار میکردی اینجوری نمیشد 

مادرت رو بفرست بره ،بگو مادرشوهرت بیاد تر وخشکت کنه اگر اون نمیاد شوهرت یا خودش انجام بده یا خدمتکار ...

مامانم خودش ساده س خودشو جلو این خراب میکنه و پامیشه میاد...درصورتیکه این نشون داد ک دوس نداره مامانم بیاد اینجا

خب چجوری بفرستم بره ک ناراحت نشه

یه  هدیه  کوچک   یا  گل  بگیرین  

شوهرت و  قانع  کن با  لحن اروم و طبیعی   تشکر  کنین  

و بگین  که   دیگه   بهتره چند روز  بره  استراحت  کنه  

یا  مادر شوهرت  و خبر  میکنین  یا  پرستار   میگیرین  

حتی  اگه  بفهمه  که  دروغ  میگین  هم  اشکال  نداره ، خودش  میگیره  جریان  چیه  .

سخت نگیر بزار بره پیه زندگیش دیگ مامانت پیشته داره خرجتم میده اختلاف نداری چرا الکی جنگ اعصاب درست م ...

بخدا من خیلیییی احترام مادر خاهرشو دارم و خیلی باهاشون خوبم خیلییییییییی...فقط سر این قضیه قضاوت نکن چون داره ب مادرم کم محلی میکنه و خودشو داره برا اونا میکشه باعث شده منم بشم مثه خودش

بخدا من خیلیییی احترام مادر خاهرشو دارم و خیلی باهاشون خوبم خیلییییییییی...فقط سر این قضیه قضاوت نکن ...

ببین این کارت باعث کلنجار رفتنه ی بحث چرت میشه ک‌خودت کوچیک میشی چون همه اوکی ان تو ناراحتی 

با سیاست کاراتو پیش ببر 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️