2777
2789

حالا کل کل و جر و بحث سر یه دسته گل که واقعا درست نیست و ارزش اعصاب خوردی نداره 

ولی خب مگه مادرهمسرت فارغ شده بود که همسرت گلو داده به مادرش؟

مسبب خیلی از دعواهای عروس و مادرشوهر ناخواسته خود اقایون هستن 

قطعا در چنین شرایطی واجب بوده واسه شما گل بخره 

واسه مادرش رو موکول میکرد به یک وقت دیگه

✨🤍...Be what you are

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینه...شوهرمم هنوز نمیدونه فقط منتظرم مادرم بره ی جنگی بپا کنم چون داره ب مادرم کم محلی میکنه و خودش ...

وااای خوشبحالت چه رویی داری ، حالا یه دسته گل چیه عکسشو برای فامیلت میخوای بدی ، ولش کن تو رو خدا چرا ندید بدید بازی در میاری ، بجاش برو از بچه ات که تازه اومده تو زندگیت لذت ببر 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
خیلی زیاده روی داری می کنی برای یه گل! 

بهانه ش گله....خودشو داره میکشه فقط ی گل نیس بره ای ک مادر من ی سال خرجش کرده گوشتاشو داد ب اونا دریغ از ی ذره برا مادر من....مادرمو کم محلی میکنه همه ی خوبیهای مادر من یادش شده از وقتی خانوادشو پیدا کرده

اون گلو زوری اوردی هیچ ارزشی نداره مجبورش میکردی ی گل شیک و گرون تر برای خودت بخره ..بعدم میگفتی حالا ک گل و دادی ب مادرت یکی ام برای مامان من بخر

تواین اوضاع زایمانت کم درد داری حالا اعصابتم خورد میکنی

ب مادر شوهرت چه اخه

مقصر همسرت 

سر گل هم خیلی زیاده روی کردی گفت میگیره برات دیگه 

سر گوشفندم همینارو ب همسرت بگو ولی نگو‌کلخ وجیگرو‌داده ب اونا بگو خوب نبود ی قسمتی هم میدادی ب مامانم؟

ازمامانتم تشکر کن ک بره خونشون تا بهش بیشترازین بی اخترامی نشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️