2777
2789

خب ازتون نظر میخوام.. دوسال قبل من با یکی از آشنایان وارد رابطه شدم که هم بازی بچگی همدیگه بودیم و تقریبا بعد از چند ماه رابطه رو تموم کردیم ولی به طرز عجیبی بخاطر دخالت اطرافیان و دوستان که بیشتر هم از سمت من بود قضیه کِش دار شد و باعث شد با دلخوری زیادی همه چیز تموم بشه و سر این موضوع رابطه خانوادگیمونم بهم ریخت..

توی تموم اتفاقات خودم رو مقصر میدونستم چون بیشتر از سمت اطرافیان من دخالت های بی جا شد.. خلاصه که همه چیز بهم ریخت..

دوسالی گذشت گذاشتم ماجرا آروم بشه و پذیرفتم که اشتباه از سمت من بوده بیشتر.. نمیگم اون بی تقصیر بوده نه!

امروز به اون آقا پسر ریکواست دادم و میخوام با این کارم بهش بفهمونم که میخوام اشتباهمو بپذیرم..

توروخدا اشتباه فقط برداشت نکنید نمیخوام باهاش وارد رابطه بشم چون اصلا حسی ندارم و فقط یه اتفاق توی گذشته ام بوده که میخوام پاکش کنم..

حالا بنظرتون بهتر نیست توی دایرکتش بهش محترمانه پیام بدم و توضیح مختصر بدم و بخاطر ناپخته بودن گذشته ام عذر بخوام؟

فقط چون همه آدمیم همین

نمیخوام دلخوریش تا ابد باهام بمونه چون تا الانشم حس میکنم زیاد توی زندگیم از اون سمت ضربه دیدم..

ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا میخوام این کار رو انجام بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گذشته تموم شده و تمامش کن و فرلموش

منم دقیقا میخوام همینکار و کنم.. گاهی فراموش کردن به معنی موندن و تموم کردن ماجرای نصفه و نیمه ست نه در رفتن..

کشیدم که میگم

بهتره نکنی. هم ممکنه بره به کسی نشون بده و بگه به غلط کردن افتاده و تو فامیل خوب نیست. هم خودت باید ...

آخه به حدی رسیدم فکر اون مهم نیست برام فقط و فقط هدفم تموم کردن داستان گذشته ست که دلخوری زیادی اورده

آخه به حدی رسیدم فکر اون مهم نیست برام فقط و فقط هدفم تموم کردن داستان گذشته ست که دلخوری زیادی اورد ...

اینجوری نه تنها تموم نمیشه بلکه دوباره هیجانات غلیان میکنه با خودت روراس باش بنظرم هنوز دوسش داری و این بهانه برای وصل کردنه. اما نکن. دیگه شما به درد هم نمیخورین. با این کارم روابط مثل سابق نمیشه