بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارسال نزدیک به شب یلدا بود رفتم خودمو کشیدم ۷۰/۵ بودم خیلیییی بد شده بودم گونه هامو نگین انقد تپل شده بودم 😁ولی از اون طرف هم لباسام انداه م نمی شدن همه مانتوهامو دکمه دار بودن ولی جلو باز میکردم خخخخخ گذشت و گذشت ت از فروردین شروع کردم العان ۵۴کیلو ام خیلی خوبه 💪🙆
میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
از اول فروردین که دوهفته مدرسه نداشتم هر روز صبح ۱ساعت پیاده روی تند داشتم .بعضی وقت ها شاید سه روز در هفته (خیلی متغیر بود)بعد از ظهر ها هم پیاده روی اهسته داشتم ...برنج رو حذف کردم .ولی مقلن تو غذاهایی مثل لوبیاپلو و عدس پلو یک کفگیر میخوردم...بین غذا به هیج وجه اب نخوردم.اگه غذاهای خورشتی بود یه بشقاب خورشت میخوردم و به اندازه کف دست نون...میوه و سبزیجات رو بیشتر از قبل مصرف کردم ....و ی چیز خیلی مهم روز ۱۰،۱۱لیوان اب ولرم میخوردم...روزانه ی لیوان شیر یا ی پیاله ماست رو هم داشتم تو برنامم ✋چیزایی که یادم بود خخخ
میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣