همسرم تقریبا 18سال از من بزرگتر هست من خودم 37سالم هست .دو تا بچه هم از همسر قبلی شون دارن مادرشون ول کرده رفته و بچه هارو هم که یکی پسر هست و یکی دختر قبول نکرده خلاصه اینکه الان همسرم خیلی از زنای دیگه تعریف میکنه این چشاش خوشکله اون یکی خیلی هیکلی هست خلاصه تا چند روز پیش گفت دیدن زنای خوشکل به آدم حسابی آرامش میده و اینکه هنوز احساس مرد بودن میکنی. منم گفتم این صحبت هارو من دوست ندارم دوست داری واقعا منم این مدل باهات حرف بزنم ؟؟خلاصه در جواب میگه تو بدگمانی به من ..میگم دلیلش رفتارای خودت هست اگه من این رفتارهای تو رو داشته باشم تحمل میکنی تا من تحمل کنم ؟؟الان چند روز حرف نمیزنیم خودش و بچه هاش با هم میرن بیرون اصلا نمیگه این خانمم هست صداش بزنم منم راستش چند روزه دیگه نهار و شام نمی پزم قبلا قهر میکردیم خونه رو مرتب می کردم و شام و نهار حاضر اما تا کی آخه ..دیگه چندشم میشه ..تو خونه خیلی تنهام همش تو اتاقم ..خیلی مغروره اونم نمیاد بگه پاشو غذا درست کن یا حرفی هیچی .شما بگید چیکار کنم به نظرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!