2777
2789

سلام بچها من تقریبا دوسال ازدواج کردم اصلا کار خونه دوست ندارم انجام بدم البته به شوهرم نگفتم و تو کارای خونه کوتاهی نداشتم تا حالا ولی دوست ندارم 

یکی از فانتزیام اینه یه روز کارگر داشته باشم من فقط استراحت کنم راستی همیشه دوست داشنم کار کنم پولدار بشم خیلی زیاد بعد به کار گر بگیرم خودمم بقیه عمر استراحت کنم پولامو به کار گر بدم خخخخ 

به روز همین حرف به شوهرم گفتم خیلی دوست دارم یه کار گر داشته باشم کارا رو بکنه بعد بمن میگه من تو رو میبرم برو کارگری مردم بکن 😤😤😤😤😤😤

بنظرتون بمن نمیاد کارگر داشته باشم یا باید کارگر بقیه باشم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

بنطرت فازش چی بوده ؟؟؟؟

کارگر نه عزیزم نیرو کمکی بهتره

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم سریع اینو گفت یعنی تو دلش بوده ؟؟ حالا اون خانومای که نیروی کمکی دارن چه شکلی اند ؟؟

ن تو دلش نبوده سریع گفته ک ی موقع هوای کارگر گرفتن ب سرت نزنه

چرا اینقدر خودتو دست کم میگیری یعنی چی ب خودت شک میکنی و میگی چ شکلی ان؟

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

هنوز باهاش زندگی میکنی؟؟؟؟ 

متاسف شدم از این حجم از بی احترامی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب واقعا اونا کی هستند که شوهراشون خودشون پیشنهاد میدن 

اونا شخص خاصی نیستن عزیزم ویژگی خاصی ام ندارن دیگه بعد ی مدت زندگی چنین درخواستی داشتن شوهراشونم طبق شرایط زندگی قبول کردن یا مثلا خودشون شاغل بودن گرفتن

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏