2777
2789

الانکه کروناست و تعطیل دانشگاه ها؛کلاساتون چجوری بود؟

آنلاین کلاس داشتین؟هر هفته کلاسا برگزار میشه؟

امتحاناتتون به چه صورت بود؟

من میخوام دانشگاه ثبت نام کنم؛گفتم ببینم چجوریه؛چون الان آزاد هم که آنلاینه؛حداقل شهریه ندم انقدر.

هر اطلاعات مفیدی دارین ممنون میشم بگید بهم

کلاسها و امتحانات انلاین بود

اکثر کلاس ها هم به موقع یرگزار میشه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه کلا پیام نور؟من آزاد درس خوندم اصلا نمیدونم پیام نور چجوریه؟

تعداد جلسات کلاس ها زیاد نیست در کل هدف از تشکیل کلاس رفع اشکاله امتحانات هم تستیه 

نمره نهایی هم 8 نمره میانترمه و12 نمره پایان ترم در صورت نداشتن نمره میانترم نمره پایان ترم از 20 محاسبه میشه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
سختن امتحاناتشون؟

نه چندان اگه به کتاب مسلط باشید و چند دوره هم نمونه سوال خونده باشید میتونید نمره کامل بگیرید