2777
2789

بیاید دوست جوونا از هرجاایی که هستید بیاید دور هم باشیم وبه هم کمک کنیم وانرژی مثبت بدیم😍

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم سه سال منجیل بودیم سعدی. الان یک ساله اومدیم قزوین

مام چهار سال قزوین بودیم دو ساله اومدیم منجیل😂😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من دکترم رو میرم قزوین

چند سالته؟؟

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
ب من انرژی مثبت بدین. الان رفتم امپول سینال اف زدم اومدم 😂😂😂

ان شاءالله همین ماه نتیجتو میگیری😍😍😍

منجیلم

عزیزم😍پس طبیعیه بری اونجا

24

عزیزم پس زودی نتیجه میگیری،تو بهترین سن باروری هستی❤من ۳۳سالمه😅

عزیزم پس زودی نتیجه میگیری،تو بهترین سن باروری هستی❤من ۳۳سالمه😅

من ک باردارم دیگ چ نتیجه‌ ای بگیرم😑

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من ک باردارم دیگ چ نتیجه‌ ای بگیرم😑

خب نگفتی بارداری😂😂فک کردم اقدامی هستی که میری دکتر،الهی که بسلامتی بارتو زمین بزاری🤲