2777
2789
عنوان

سوال راجب کرونا بیایید توروخدا

156 بازدید | 18 پست

امروز روز ۱۸ قرنطینه ما میشه .چقدر دیگه قرنطینه بمونیم .و اینکه باز امکان زیاد شدن علائم هست .همه خوبیم فقط من شب تا صبح تکوتوک سرفه ام میگیره 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلتا گرفتین؟برو تو پیج دکتر محمد زمانی خیلی خوب توضیح داده 

نمیدونم که دلتابود یا معمولی .مراعات میکنیم خدایی نکرده دونفر دیگه نگیرن

شمااولین نفری هستی که می بینم کرونا گرفته و قرنطینه کرده معمولا بعد ۳ روز میرن بیرون بدون ماسک ...

من همسرمم سرکار نمیره حالا کارش جوری هست با هیچکس درارتباط نیست 

همسر من فردا میشه ۲۱ روز، از روز ۱۵ هم خوب بود و علائم قطع شده بود و متخصص عفونی هم که می رفت گفت خوب شدی، تو خونه مادرش به تنهایی قرنطینه هست. فردا میاد خونه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
همسر من فردا میشه ۲۱ روز، از روز ۱۵ هم خوب بود و علائم قطع شده بود و متخصص عفونی هم که می رفت گفت خو ...

انشالله به سلامتی .دعا کن 

برا پدر من دعا کنین بستری شدن بیمارستان ریه شون درگیره دیابت و فشارم دارن خیلی حالم بده

انشالله زودی خوب میشن نگران نباش عزیزم . مگه واکسن نزدن

شما چجوری ردش کردین من روز چهارم هستم خیلی استخون درد و لرز دارم همش هم آبریزش بینی میگن بعد از ...

خیلی سخت بود من تازه روز ۵ به بعد درگیری ریه ام سی درصد شد .۶دوز از این امپول رمدسیور اگه اشتباه نکنم زدم تا بلند شدم یکم جون گرفتم