2777
2789

بخاطر عدم حمایت خانواده اش و نداشتن استقلال مالی اجبارا متحمل (بددهنی و فحاشی ، زورگویی)شوهر به زندگیشون ادامه دادند.

برای تغییرشوهر و زندگی بهتر چکار کردین

۱مشاوره رفتین نتیجه نگرفتین 

۲ باطلسم و دعا و فال مشکلشون حل نشده

۳ امیدوار بودن ولی ناامید شدن 

نکته .؟؟؟کیا تلاش کردن موفق شدن چکار کردین  شوهر تغییر کرد که زندگیتون خوب شده 

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 

من برو تاپیک آخرمو بخون

هیچ کاریم نتونستم بکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6953262/شما-جای-من-باشید

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

من معتقدم مردا مثل بچه میمونن بازبون خرمیشن 

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معتقدم مردا مثل بچه میمونن بازبون خرمیشن 

ینی تجربه کردین ؟

حتی مردای که خودخواه هستن 

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 

من حمایت خانواده رو داشتم.ولی به توانایی خودم ایمان داشتم و اجازه ندادم حتی خانوادم باهاش صحبت کنن که یه وقت خدای نکرده حرمتها خدشه دار نشن.فقط اومدم بگم خواستم و شد.بخواین میتونین.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ینی تجربه کردین ؟ حتی مردای که خودخواه هستن 

اره غیر از مرد خیانت کار هرجورمردیو میشه رام کرد

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
من حمایت خانواده رو داشتم.ولی به توانایی خودم ایمان داشتم و اجازه ندادم حتی خانوادم باهاش صحبت کنن ک ...

موافقم 

چه قدر جالب آفرین دقیقا همینطوره درسته خواستن توانستن هست .مرسی گلم 🌹 

موافقم  چه قدر جالب آفرین دقیقا همینطوره درسته خواستن توانستن هست .مرسی گلم 🌹

قربونت برم😙😙😙اگر بخوای میتونی کوه رو جابجا کنی.نباید زود جا بزنیم و اول راه کم بیاریم.همیشه بعد سربالایی سرپایینی هم وجود داره❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اره غیر از مرد خیانت کار هرجورمردیو میشه رام کرد

حالا متاسفانه همه توانایی و استعداد اینو ندارن که با زبون رام کنن اما بقول شما میشه منم موافقم 

در ضمن حتی برای مردای خیانت می‌کنند هم میشه از راهها و تجربیات خانم منادیفر به نتیجه رسید .اگه امضای کاربری nilanill بخون عالیه

حالا متاسفانه همه توانایی و استعداد اینو ندارن که با زبون رام کنن اما بقول شما میشه منم موافقم  ...

دیگع دیره و فک نکنم دراینده لازمم بشه

قربونت برم😙😙😙اگر بخوای میتونی کوه رو جابجا کنی.نباید زود جا بزنیم و اول راه کم بیاریم.همیشه بعد س ...

فدات عزیزم 

👏👏😘😘چقد خوبه همه خانما به توانایی شما برسن و بی دغدغه زندگیشون ادامه بدن 

من شوهرم خیلی وابسته ب خانوادشه..چیکار کنم😣بچه ننس

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐