2777
2789

من واکسن زدم، ماه بعد هم اقدام میکنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن بزن بعد از یک سال اقدام کن

اقدام نکنی همینجوری الکی تو این کرونا؟

همین پریروز بود پرستاره داشت میگفت زنه رو آوردن بیمارستان واسه زایمان ولی کرونا گرفت چند روز بعدش مرد

بیچاره تا لحظه آخر میگفت پس بچم چی میشه

تو این شرابط لطفا خواهشا بچه نیارید،بچه بی مادر بشه بدبخت میشه 

واکسن بزن بعد از یک سال اقدام کن اقدام نکنی همینجوری الکی تو این کرونا؟ همین پریروز بود پرستاره دا ...

عزیزم‌من قبلا یک بار کرونا گرفتم. امروز هم‌نوبت اول واکسنم هست. شهریور هم دوز دوم را باید بزنیم. یعنی بازم‌ایمن ‌نمیشم؟

واکسن بزن بعد از یک سال اقدام کن اقدام نکنی همینجوری الکی تو این کرونا؟ همین پریروز بود پرستاره دا ...

آخ که گفتی همین دیشب زن داداش یکی از همکلاسیام در اثر کرونا فوت کرد بچش هنوز 1ماهشم نشده بود شیر مادرشو نخورد و مامانش رفت 💔

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
عزیزم‌من قبلا یک بار کرونا گرفتم. امروز هم‌نوبت اول واکسنم هست. شهریور هم دوز دوم را باید بزنیم. یعن ...

از دکتر حتما بپرس عزیز

گرچه الان گفتن کسانی که واکسن زدن هم نسیت به کرونای دلتا ایمن نیستن

اگر به تاخیر بندازی کلا دیگه نمیتونی بچه دار شی؟

چه خوب آفرین، 2سری رو زدی؟

بله

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
از دکتر حتما بپرس عزیز گرچه الان گفتن کسانی که واکسن زدن هم نسیت به کرونای دلتا ایمن نیستن اگر به ...

عزیزم من یه‌مقدار سنم بالاست. برای بارداری عجله دارم. رفتم دکتر زنان. گفت خب واکسنت رو بزن بعد اقدام کن.‌ از اون ور یه عده‌میگن‌ ‌واکسن‌خوب‌ نیست...عوارض داره. از این طرف باید بچه دار بشم....دیگه‌نمیتونم بیشتر از این صبر کنم. خلاصه‌موندم. ولس دکتر زنان میگفت بزن ‌واکسنو

آخ که گفتی همین دیشب زن داداش یکی از همکلاسیام در اثر کرونا فوت کرد بچش هنوز 1ماهشم نشده بود شیر ماد ...

الهی

اینجوری خیلی هست

تو این کرونا بارداری بدترین کار ممکنه

یه بجه حالا دیرتر بیاد چی میشه

ولی از اون طرف برای مراقبت ها همش باید بری،برا زایمان،بچه اگر زردی بگیره و....

همش باید یه پات مطب و سونوگرافی و بیمارستان باشه

خیلی احتمالش کمه تو این رفت و آمد ها مریض نشید

الان همکار شوهرم هم خانمش زایمان کرد بیمارستان کرونا گرفت به شوهرش هم داد.بچه تازه به دنیا اومده مادر و پدر مریض افتادن.اگر خدایی نکرده یکی فوت کنه یا بدتر هردو فوت کنن اون بجه میخواد چیکار کنه