2777
2789
عنوان

قرص لاغری هزال

1405 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من امروز میخام از قرص لاغری هزال استفاده کنم.کسی بوده خورده باشه؟خیلب تعریفشو شنیدم.شنیدم وقتی نیم ساعت قبل از ناهار میخوری سیر سیر میشی.اگر کسی تجربه ای داره بباد 

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند سال پیش ساشه های هزال رو خریدم به شکل ساشه بود یعنی یچی از پودر درشتتر تو بسته های یکبار مصرف ...راستش چون خیلی بدمزه بود چند روز خکردم بقیشو ریختم دور حالا که قرصش اومده انشاالله که نتیجه بگیری ....اما کاملا گیاهیه چون من پودرشو تو آب میریختم کامل مزه گل و گیاه میداد

برای چی اینارو میخوری؟؟اکثرا معده رو از کار می ندازه این قرص های لاغری.... ورزش کن و کم بخور مطعن با ...

شنیدم گیاهی هست و عوارض نداره.بخاطر همین داروخانه ها میاره

من چند سال پیش ساشه های هزال رو خریدم به شکل ساشه بود یعنی یچی از پودر درشتتر تو بسته های یکبار مصرف ...

الان قرصش اومده عالیه.من هنوز نخوردم امروز قبل ازناهار میخورم.ولی میگن ترشی باهاش نخورین چون اشتها رو باز میکنه و قرص بی تاثیر.برعکس منم عاشق سالاد شیرازی