من تبریز میخونم خودم اردبیلیم دورنیستیم از تبریز ولی نامزدم نذاشت خوابگاه بمونم رفتم خونه اونا اتفاقا خوابگاهمم خیلی خوب بود مال دانشگاه علوم پزشکی
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال علوم پزشکی من درحد پزشکی و دندان اطلاع دارم بله یه چن ماهی به خاطر عملی ها باز بود ولی بستن البته چون کرونا بود توی شهرشون واحد های عملی برگزار میشد
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم