2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کرونا گرفتن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 24 پست
ان شاالله انجام میدم.. فقط نمیدونم دلدرد این کوچیکه رو چی کار کنم... فقط رو پام میخوابه

اگر کریر داره بذارینش داخل کریر چون کمی حالت نشسته داره دل دردش کمتر میشه و کمی سنگین تر میخوبه. اگرنه وقتی خواستین زمین بذارینش به حالت جنینی بذارین تو رختخوابش و یه بالش کوچولو بذارین پشت کمرش. دل دردش به خاطر تحرکات روده است. چون کوچیکه به دکترش بگین شاید قطره یا دارویی داد. 

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
اگر کریر داره بذارینش داخل کریر چون کمی حالت نشسته داره دل دردش کمتر میشه و کمی سنگین تر میخوبه. اگر ...

کریر فکر خوبیه. امتحان میکنم.

فکر کنم باز دوباره باید ببرمشون دکتر.

دختر بزرگترم خیلییی رنگ پریده شده و زرده . عادیه آیا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما همگی گرفتیم اول دختر۸ سالم تاسه روز تب کرد با همین علائمی که گفتین تا دخترم خوب شد پسر۶ماهم یدفعه تب وسرفه وبی حالی اومد سراغش پسرمم دقیق تاسه روز بعدسه روز خوب شد خودم که دیگه داغون مولتی ویتامین بهشون بده . دمنوش چای کوهی وپونه اویشن عالیه واسه دخترتم شربت گیاهی براش بگیر واسه گلودردش سوپشو با بلغورگندم درست کن وبلدرچین چون جوسرده خوب نیست. مخلوط آب هویج وسیب. انبه و موز . بخورسرد توخونه. گلاب. شیره بادام. ماباهمین رسیدگیها خداروشکر خیلی بهتریم

عزیزم ما همگی گرفتیم اول دختر۸ سالم تاسه روز تب کرد با همین علائمی که گفتین تا دخترم خوب شد پسر۶ماهم ...

خدا رو شکر.

تا جایی که بتونم این کارا رو میکنم..

امیدوارم فقط بخورن

کریر فکر خوبیه. امتحان میکنم. فکر کنم باز دوباره باید ببرمشون دکتر. دختر بزرگترم خیلییی رنگ پریده ...

اره عزیزم چون بچه ها کنار تب بدن درد دارن و کوفتگی طبیعیه. اما اصلا به خودت استرس وارد نکن. من اوایلش خیلی نگران بودم و بچه هام بیشتر بیتابی میکردن اما همسرم راحت تر از من برخورد کرد باهاشون بازی میکرد میخندیدن و توی بازی سرحال تر میشدن و شرط ادامه ی بازی رو خوردن یه خوراکی گذاشته بود. به خودت هم خوب برس چون باید توان نگهداری از دوتا بچه و گذروندن بیماری رو داشته باشی چون بعید نیست خودت و همسرت هم مبتلا شده باشین

فقط میتونم بگم خدا به کمک نداشتنم رحم کنه

ذهنتو درگیر این مسئله نکن. چون اگر از بستگان هم نزدیکت بودن به خاطر ترس از بیمار شدنشون نمیشد ازشون کمک بگیری. مطمئن باش خدا بهت توان رسیدگی به بچه ها و گذروندن این روزها رو میده. از خدا برای خودت و کوچولوهات سلامتی میخوام