2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کرونا گرفتن؟؟؟

1760 بازدید | 24 پست

دخترم ۵.۵ سالشه...

یکشنبه اول گفت پاهام درد میکنه و من چون زیاد پیاده روی کرده بود فکر کردم واسه اونه. حالت تهوع هم کلا بیشتر وقتا داره و من فکر کردم مثل همیشس...

عصرش گفت دستم درد میکنه. اسهال هم پیدا کرد... و دیدم یه درجه تب داره. شیاف براش گذاشتم اما صبح دیدم تبش ۳۹ درجه شده . بردمش دکتر و گفت احتمال عفونت روده هست و دارو و آنتی بیوتیک داد. و ضد تهوع و پاراکید برا تب.

بعد از عصر گفت گلومم درو میکنه. تبش در حدی بالا بود که با شربت پاراکید پایین نمیومد و من تقریبا ۴ ساعت یکبار قرص آستامینوفن۳۲۵ بهش میدادم.

دیگه شب دیدم این چه وضعیه بردمش دکتر. که متخصص کودکان دید و گفت علایم کروناس. آنتی بیوتیک نده و قرص دمیترون داد و دی سیکلومین و او آر اس و...  و گفت فقط مایعاتش بده...

از دوشنبه تا الان که پنج شنبس همچنان گلو دردشدیدتر  تهوع شدید و تب مداوم داره...

الان دختر یکسال و نیمم هم دچار دلدرد و تب و حالت تهوع شده... اونم بردیم متخصص فقط شربت استامنوفن داده که اثری روش نداره

کسی بچه ای دورو برش کرونا گرفته ؟

آیا این داروها کافیه ؟...

دختر من فقط یه کم تب کرد

به جای این داروها آب سیب بده که تب رو پایین میاره

دمکرده آویشن و پونه بده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طب سنتی کمک بگیر برای کرونا که دارویی چیزی نیست بچخحه های شما هم که سنشون کمه واکسن و اینا نمیتونن بزنن باید به شدت مراقبت کنی تا حالشون بهتر بشه بچه هستن بدنشون قویه نسبت به بزرگترا چیزی نمیشه انشالله

فقط مایعات و آویشن دم کرده و آب نمک قرقره کردن و مراقبت هایی مثل غذای سرخ کرده نخورن ادویه اصلااااااااا

من دوستم با اینا خوب شد خودش و خانوادش دو بار گرفتن

ببین عزیزم پسر منم پارسال کرونا گرفت دقیقا همین علائم چهار روز درگیر بود رد کرد ببندشون به مایعات نه صرفا چایی اب میوه طبیعی و دوغ خونگی و برنج کته کباب اگر میل دارن تب طولانی شد ببر بیمارستان مسیح سانتر اطفال که خدایی نکرده حاد نشن خودت هم با ماسک باش 

آخه نمیخورن که ...

مداوم دارم آویشن دم میکنم نمیخورن

آبمیوه به زور میخورن فقط خدا رو شکر سوپ یه کم میخورن. اما کلا بد غذا شدن...

دختر بزرگترم از گلو درد هیچی نمیخوره. کوجیکه فکر کنم دلش درد میکنه . کلا دیشب تا حالا خواباش یه ربع یه ربعه... 

پس مراقب خودت هم باش نمیترسونمت اما احتمالا تا الان گرفتی الان به بچه ها برس حواست به خودت هم باشه ش ...

خدا بهم رحم کنه فقط...

جالبه اصلا خودمو یادم میره. حتی صبحانه و ... هم حواسم نیست.

چطوری ماسک بزنم مداوم!!! احساس خفگی میکنم

عزیزم ما خانوادگی مبتلا شدیم . بچه هام 11و 4و 2 سالشونه. کنترل تب بچه ها خیلی مهمه. دمنوش اویشن و گل کوهی. غرغره ی اب نمک درد گلو رو تسکین میده. مایعات زیاد بخورین. به تغذیه تون برسین. لازم نیست مدام سوپ و مایعات باشه.غذاهایی که میدونین بچه هاتون دوست دارن رو براشون کم روغن درست کنید. مهم حفظ بنیه هستش. اب میوه یا میوه فرقی نداره. فقط نذار بدنشون ضعیف بشه. داخل ابی هم که میخورن کمی گلاب اضافه کن. هم خواب میاره هم تب رو کم میکنه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
عزیزم ما خانوادگی مبتلا شدیم . بچه هام 11و 4و 2 سالشونه. کنترل تب بچه ها خیلی مهمه. دمنوش اویشن و گل ...

ان شاالله انجام میدم..

فقط نمیدونم دلدرد این کوچیکه رو چی کار کنم...

فقط رو پام میخوابه

اگر پالس اکسی متر داری اکسیژن خونتون رو بگیرید به علائم خودت و بچه ها دقت کن بیحالی ضعف درد قفسه سین ...

بی حال و ضعف که بچه هام دارن...

خودم ته گلوم درد میکنه اما بهش نمیتونم حتی فکر کنم. یا پیش اینم یا اون...

فقط از خدا میخوام بهم رحم کنه و خودش شفا بده هممون رو