2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب دارن خوبه بخدا من همش داد میزنم سر بچم

والا ما هم عین سگ و گربه ب جون هم میفتیم ۲ ۳ ماه رنگ بیرون ندیدم۱۵ماه رمضون رفتم ت  محضر عقد داییم اونم چون شاهد نداشتن بما گفتن همش۸نفر بودیم با ۲لایه ماسک و زبون روزا رفتیم و برگشتیم

هر کی نون لیاقتشو می خوره شماها وقتتون میزارین میرین پیجش زندگی لاکچریکه با وقت گذاشتن و حسرت خوردنای شما بدست میاره اون کیف میکنه و عشق و حال شما هم دست به گوشی چشم تو گوشی با گنده کردن چشماتون حسرت اونو می خورین خب بجای وقت گذاشتن به زندگی لاکچری ایشون که مطمئا کسبشم حلال نیسن وقتتون بزارین برای موفقیت خودتون عزیران برای زندگی خودتون اون موقع ایشونم همراه شوهرشون میره مثل شما کار میکنه و با سختی پول درمیاره انسان ها یبار حق زندگی دارن خدا بهشون عقل و منطق داده هر کاری میکنن جز تعقل و فکرکردن به کاراشون آخر از زمین و زمون گله مند هستن سادگی ماها نباشه خیلی نمیتونن نون بخورن