2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3149 بازدید | 32 پست
اپلیکیشن باغ استور هم معرکس واقعا رمانای فروشی رو رایگان میزاره و بیشتر نویسنده ها توش فعالیت میکنن

رمان ایرانی میذاره؟؟؟

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونک دختره بچس بزورمیدنش ب ارباب یه هفته بعدازازدواجشون رسمشونه ک عروس بابرادرشوهرش..... ک بعدش برا ...

وااای تیدا و بهواد رو میگی؟خیللی خوب بود ولی من الان که فک میکنم خوشحال نیسم که خوندمش آخه رمانش ی جورایی آبکی بود و حرص دراری مخصوصا بهروز که تیدا زو ول کرد حداقل باید بهواد میمیرد تا تیدا بتونه با بهروز باشه

فصل دومشو میگن بهروز زن گرفت بچه دار شد و همینطور تیدا هم بچه دار شد...پسر بهواد با دختر تیدا عشق بازی مخفیانه داره...

از نظرم نخونیش بهتره من هنوزم حرصه تیدا و بهروزو میخونم کخ چرا بهم نرسیدن

چ‌سبکی دوست داری؟

مذهبی عاشقانه بیشتر دوس دارم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
ن (آشور)

وااای برم دانلودش کنم نخونده عاشق رمانش شدم خخخ🤭😍😅😃

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
وااای تیدا و بهواد رو میگی؟خیللی خوب بود ولی من الان که فک میکنم خوشحال نیسم که خوندمش آخه رمانش ی ج ...

سلام عزیزم لینکی چیزی ازش نداری ک بتونم دانلودش کنم؟

گاهی ادم تنهایی رو انتخاب میکنه که بیشتر ازاین تنها نشه همین!💜
فقققط و فققققط آشورو بخون آشور رمانششش عالیههه خیلللللی عالیه  واقعی هم هست و پایان خوش داره کل ...

وااای این رمانارو از کجا میشناسین خیلی قشنگ بود امروز تمومش کردم رمان دیگه ای خوندی مث این قشنگ باشه😍بگوووو دان کنم

وااای این رمانارو از کجا میشناسین خیلی قشنگ بود امروز تمومش کردم رمان دیگه ای خوندی مث این قشنگ باشه ...

خواهش واقعا رمانش قشنگ بود

رمان شاه مقصودم خیییییییییلیییییی خوب و قشنکه و میتونم بگم از آشور هم بهتره...واقعا جذابه و اصلا آبکی نیس تو کانالای تلگرام پیدا میشه فایلش

کانال شصت تیپ حتما بخون این دگه خعلی خوب بود

مذهبی عاشقانه بیشتر دوس دارم

رمان شاه مقصد خیلی توصیه میکنم بهت...ژانرش عاشقانه و مذهبیه

خیلی بامفهوم و جذابه و از اون آبکیا نیس و خوش قلم ترین رمانیه که خوندم واقعنم خیلی طرفداز داره در حالی که ۳ ماهی میشه رمانش فایل شده