2777
2789

سلام خانوما..دخترم افتاده زمین یه سمت بینیش یه مقدار ورم کرده..

الان متخصص نیست ببرمش..بیمارستانام که پر کرونا

لطف میکنید عکسش ببینید بگید ...احتمال شکستگی هست یا نه

میدونم از رو عکس نمیشه..ولی گفتم شاید تجربه از داشته باشید

ممنون از کمکتون

من برادر شوهرم ده سالش بود بینیش شکسته بود قشنگ بینیش کج شده بود...

بازم بزن توی نت عکساشو میاره مقایسش کن.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینی دخترم کج شده. الان عمل نمیکنن ک تا 7 سالگی باید صبر کنم. اما تو تنفس مشکلی نداره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
کورونا چیه بردار بچه ببر خانممم

اینجا خیلی کرونا زیاد..الانم متخصص مطب نیست باید تا فردا صبح صبر کنم

میترسم‌.غریبم...اگه کرونا بگیر..خیلی دست تنهام

من دخترم ۵ سالشه چهار ماه پیش دقیقا شب عید همینجوری یهو خورد زمین بینیش ورم کرد و کبود شد بردم امیر اعلم گفتن شکسته باید جراحی بشه. فقط یک هفته وقت داری ببریش بعدش دیگه نگاه نمیکنن میگن زمانش گذشته زودتر ببرش بعدش میگن ببر بزرگ شد بیارش

من دخترم ۵ سالشه شش ماه پیش دقیقا شب عید همینجوری یهو خورد زمین بینیش ورم کرد و کبود شد بردم امیر اع ...

ممنون حتنا فردا میبرمش..ارتوپد بردینش؟

ممنون حتنا فردا میبرمش..ارتوپد بردینش؟

نه جراح گوش و حلق و بینی معاینه کرد گفت شکستگی داره سه روز بعد که ورم خوابید بیارش برای عکس بعد که بردم گفت شکستگی داره باید جراحی بشه و دقیقا روز ۲۹ اسفند جراحی شد

ماشاالله چ خوشگله .

براش صدقه کنار بزار و اسفند دود کن.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
نه جراح گوش و حلق و بینی معاینه کرد گفت شکستگی داره سه روز بعد که ورم خوابید بیارش برای عکس بعد که ب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم..خدا خیرت بده

مال دختر من هم فقط یه ذره یه طرفش ورم داشت بعد از دو سه روز زیر چشماش کبود شد

الان دخترتون خوبه؟ راحت نفس میکشه...جای عملش نمونده؟

دختر منم ۲۸ مرداد...۵ سالش میشه

انشاالله خدا دخترتون حفظ کنه و همیشه سلامت باشه