2777
2789

کرونام خوب شده ها ولی خیییلی گلوم قرمز میشه و درد داره چهارماهه من گلوم درده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭چی بخورم؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی برای کرونا که کلا خوبه...من الان اخرای کرونام ازاول همینارو دارم میخورم و‌بخور میدم واینکه داخل ...

آره گرمی خوبه آخه زیادیم بخوری میگن ضرر داره واسه کبد.. من هرکاری میکنم گلو دردم خوب نمیشه دکترم رفتم دارو خوردم سه ماه مرتب اما خوب نمیشه 

آره گرمی خوبه آخه زیادیم بخوری میگن ضرر داره واسه کبد.. من هرکاری میکنم گلو دردم خوب نمیشه دکترم رفت ...

خب عب نداره برای اصلاحش یک کاسنی شاهتره هم بخور که تعادل برقرار شه...ایشالا خوب میشی اویشن خیلی خوبه مخصوصا من سرفه و گلو دردم قطع شد قرقره هم مدام انجام بده با آب ولرم ارومش میکنه خدا سلامتی بده ایشالا❤️

خب عب نداره برای اصلاحش یک کاسنی شاهتره هم بخور که تعادل برقرار شه...ایشالا خوب میشی اویشن خیلی خوبه ...

ممنونم واقعا ازت خدا ب شماهم سلامتی بده گلم. اینارو میخورم آب نمکم قرقره میکنم حتما فقط خداکنه زودی اثرکنن چون واقعا خستم چهارماه کم نیس گلوت درد داشته باشه 

اره حق داری گلو درد خیلی اذیت کننده ست🥴ایشالا زودی اثرمیکنه خوب میشی عزیزم❤️

ممنون عزیزم ایشالا ببخشی یسوال دیگه.. میگم گوشام یکم درد میکنن امکان داره درد گلو بزنه ب گوش بنظرتون