2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نرماله اگه بارداری یکم لب مرزه با دکتر غدد در میون بذار اگه صلاح بدونن دوز خیلی پایین لووکسین ...

نه باردار نیستم.تشکر عزیزم

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
علت دفع پروتئین چیه؟علائمی چیزی داره؟

تو تخصص من نیست  من پزشک عمومیم و باید یسری ازمایش دیگه انجام بدن ولی مشکل کلیوی فک میکنم داری چون خون ت ادرارت دیده شده پروتینم دیده شده موکوزم مثبت شدا حتما ب ارولوژ مراجعه کن 

تو تخصص من نیست  من پزشک عمومیم و باید یسری ازمایش دیگه انجام بدن ولی مشکل کلیوی فک میکنم داری ...

باشه حتما.تیروییدم لب مرز نیست؟دارو نمیخاد

میشه اینارم ببینی لطفا

من شب قبل ازمایش نوشابه و ایس و پک و شیرینی جات خوردم ممکنه ب این خاطر قندمو بالا نشون داده باشه؟

باشه حتما.تیروییدم لب مرز نیست؟دارو نمیخاد میشه اینارم ببینی لطفا من شب قبل ازمایش نوشابه و ایس و ...

اول بمن میگی‌چندساعت ناشتا بودی؟قرص واس جوش صورت تتراسایکلین داکسی سایکلین یا قرص دیگه ای مصرف نمیکنی؟

اول بمن میگی‌چندساعت ناشتا بودی؟قرص واس جوش صورت تتراسایکلین داکسی سایکلین یا قرص دیگه ای مصرف نمیکن ...

حدودا ۱۲ شب تا ۸ صبح چیزی نخوردم.نه هیچی مصرف نمیکنم

واقعا بخاطر دفع پروتئین نگران شدم.مشکل خاصی هست ینی؟

حدودا ۱۲ شب تا ۸ صبح چیزی نخوردم.نه هیچی مصرف نمیکنم واقعا بخاطر دفع پروتئین نگران شدم.مشکل خاصی هس ...

عزیزم ناشتا باید ۱۲ ساعت باشه خیلی زود رفتی ک

ولی کلا ازمایش اوکیه فقط کلسترولت ی مقدار بالاعه خیلیی کم ولی چون ۱۲ساعت ناشتا نبودی اینجوریه

نمیدونم عزیزم فقط میدونم مشکل کلیوی عه من واقعیت تخصص ندارم توش میترسم چیزی بگم اشنباه باشه نگرانت کنه 

عزیزم ناشتا باید ۱۲ ساعت باشه خیلی زود رفتی ک ولی کلا ازمایش اوکیه فقط کلسترولت ی مقدار بالاعه خیلی ...

اره اخه یهویی شد رفتنم.حالا باز تکرار میکنم کلا

دستت درد نکنه واقعا زحمت کشیدی💞💞