2777
2789
عنوان

من به شدت نیاز به کمک دارم

223 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خسته نباشید من نتیجه کنکورم اومد و رتبه خوبی هم اوردمفقط الان تنها مشکلی که هست اینکه که من به هیچ عنوان توانایی اینکه بتونم تو محیط بیمارستان به عنوان یک دکتر و پرستار و ماما باشم رو ندارم ولی در عوضش بهرشته های علوم آزمایشگاهی علاقه فراوانی دارم و درمورد رشته میکروبیولوژی هم خیلیی تحقیق کردم و دوسش دارم میشه لطفا اگا تجاربی دارین منو راهنمایی کنین؟

اسی ی دیقه میای تاپیک من اگ میدونی راهنماییم کنی تو دفترچه انتخاب رشته🥺🥺😭

علوم ازمایشگاهی بخون خب

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو علو م آزمایشگاهی دیگه  از میکروبیولوژی بهتره که

من درمورد میکروبیولوژی تحقیق خیلی زیادی کردم و واقعا علاقه دارم حتی بیشتر از علوم آزمایشگاهی و اینکه مثله اینکه برای مهاجرت هم خیلی خوبه

اگر رتبتون خوبه به دندانپزشکی و داروسازی هم فکر کنید...محیطش مثل پزشک ها اورژانسی نیست با بیماران وخیم زیاد سروکار نداره درآمد خوبی داره یا مثلا فیزیوتراپی

سلنوفیل:کسی که عاشق ماه است🤗🌙
اسی ی دیقه میای تاپیک من اگ میدونی راهنماییم کنی تو دفترچه انتخاب رشته🥺🥺😭 علوم ازمایشگاهی بخو ...

تو عمرم من یه بار خواستم با علاقه ام پیش برم و اونم میکروبیولوژی 😂😂

بله چشم میام 

از نطر استخدام شدن و بازار کار پرستاری بهترینه 

حق علوم ازمایشگاهی رو خیلی از رشته های بی ربط چه تو ارشد چ تو ازمایشگاه خصوصی میخورن و تعداد استخدامیش کمه

ولی پرستار زود جدب میشه

ولی در نهایت علاقه هم مهمه ... علوم ازمایشگاهی اگه دانشگاه خوب بری و خودت زیاد مطالعه داشته باشی بسیار علم بالا و جدابیه

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻

علوم از که باید تا دکتراا بری که مجوز زدن ازمایشگاه خودت بهت بدن 

میکروب راستش بهت پیشنهاد نمی کنم با لیسانس که هیچ کاری نیست 

مگر ارشد گرایش های وزارت بهداشت بری که بازم داخل ازمایشگاه کار می کنی ولی نمی دونم اجازه زدن ازمایشگاه بهت میدن یا نه چون لیسانست وزارت علوم نه بهداشت

فیزیوتراپی رشته خیلی خوبی هست بهش فکر کن با همون لیسانس می تونی مطب خودتو بزنی فقط قبلش باید چند سالی کار کنی

[QUOTE=201767178]اگر رتبتون خوبه به دندانپزشکی و داروسازی هم فکر کنید...محیطش مثل پزشک ها اورژانسی نیست با بیماران وخ ...[/QUOTE

متاسفانه نه از دندون خوشم میاد و نه از دارو متاسفانه دست هامم یکم ضعیفن برای فیزیو تراپی

علوم از که باید تا دکتراا بری که مجوز زدن ازمایشگاه خودت بهت بدن  میکروب راستش بهت پیشنهاد نمی ...

اخه من دستام زیاد جون ندارن برای فیزیو تراپی ،تا دکترا رفتنش هم مشکلی ندارم