2777
2789

حسابداری هیچی تهش نیست نخون

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابداری هیچی تهش نیست نخون

کی گفته نیست!؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عالیع

درساش چطوره عزیزم من ترک تحصیلی ام هم انسانی هم تجربی خوندم تو یک سال به کار نیاز دارم به شدت فک کنم حسابداری یا کامپیوتر بهتر باشه

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
درساش چطوره عزیزم من ترک تحصیلی ام هم انسانی هم تجربی خوندم تو یک سال به کار نیاز دارم به شدت فک کنم ...

درساش زیاد سخت نیس اصلا 

فقط باید فرمولارو همیشه بلد باشی 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
درساش زیاد سخت نیس اصلا  فقط باید فرمولارو همیشه بلد باشی

شما حسابداری خوندی

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
شما حسابداری خوندی

بله

از هنرستان برم امکان داره کنکور قبول شم 

من خودم هنرستان خوندم ولی بعدش دوباره رفتم پیش دانشگاهی انسانی هم خوندم از مدرک انسانی رفتم کنکور دادم 

اره فکر کنم میتونی بری

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜