2777
2789

سلام دکترم برا ۲۵ سونو نوشته ک هم ساک بارداری رو ببینه هم قلب نینی رو ک تا اون تاریخ میشه ۷هفته و ۳ روزم 🥴وای دوس دارم زودتر برم 😓۲۰ برم نشون میده ؟

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زود نرو 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ن زوده نرم  من ۸ هفته رفتم

طاقتم نمیاد بارداری قبلیم هم ۶ هفته و ۳ روزم بود ک دکتر سونو کردتا ساک رو ببینه ک قلب قشنگشم دیده شد😍😭

من ۸ هفته رفتم 

می گن قبل ۸ برای قلب زوده

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

رو همون تاریخی ک دکتر بهت گفته برو.من ۲۵انومالی دارم 😬.من پنج هفته رفتم واس پرونده ساک رو دید.۷هفته لکه بینی داشتم رفتم قلبشو هم دید.وگرنه میخاستم دیرتربرم 

خـدایا شکرت♥ 

تازه همون ۲۵ هم ممکنه قلب تشکیل نشده باشه چون اول هفته هشته حالا دیگه دکترت گفته اقلا همون تاریخ برو زودتر یه پولی ریختی دور یه استرسی هم میکشی برای تشکیل قلب 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مبارکت باشه عزیزدلم 😍😍 زود نرو، من امروز 8 هفتم شد رفتم، دکتر منم گفت 7 هفته و سه روز برم اما من ...

مرسی عزیزم 😍 انشالله نینیت سالم بدنیا بیاد🥰از منم زود دوران بارداریم بگذره و سالم بغلش بگیرم

مرسی عزیزم 😍 انشالله نینیت سالم بدنیا بیاد🥰از منم زود دوران بارداریم بگذره و سالم بغلش بگیرم

انشاا... عزیزدلم این دوران رو به سلامتی سپری می کنی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل میگیری عزیزم،خیلی سخته صبر کردم گلم میفهممت ولی یکم صبر کن

تازه همون ۲۵ هم ممکنه قلب تشکیل نشده باشه چون اول هفته هشته حالا دیگه دکترت گفته اقلا همون تاریخ برو ...

نمیدونم چرا همش استرس دارم ک نکنه خارج رحم باشه 🥴