2777
2789
عنوان

قد158خیلی کوتاهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست
منم ۱۵۸ والله عاشق قدمم .  همه میگن اعتماد بنفست زیاد . هیچ وقت اجازه ندادم کسی بگه قدت کوتاه . ...

منم همین حدودام 159 یا 160... خودم کاملا راضیم نامزدمم 191 تازه بهم میگه کوتاه نیستی متعادلی اون وقت شوهر استارتر با 180 قد فکر میکنه خیلی رشیده.... 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
چقدشوهرت بی معرفته جای اینکه یکی چیزی بگه پشتت دربیادمیادمیزنه توچشت‌...یکم باهاش صخیت کن بگولزت توق ...

گاو اون فقط دنبال مامانشه منم ازچشمم افتاده میگم پریشب بچه خواهرش 150سانته اومده میگه چقدر داری بلند میشی بعد منو کشیده کنار اون میگه هم قد تو شده بعد میگه سال دیگه هم قد تو شده بعد بهش میگم ناراحت شدم میگه وا ب بچه هم حسادت میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۵۸ والله عاشق قدمم .  همه میگن اعتماد بنفست زیاد . هیچ وقت اجازه ندادم کسی بگه قدت کوتاه . ...

من اجازه نمیدم اونا خود‌ون کلی ایراد دارنا ولی من2بارم نگفتم خداروشکر بجز قدم ایرادی ندارم ولی باهمین پدرمو درآوردن 

گاو اون فقط دنبال مامانشه منم ازچشمم افتاده میگم پریشب بچه خواهرش 150سانته اومده میگه چقدر داری بلند ...

خیلی خودتودرگیرش نکن سرستگین رفتارکن محلشونم نزار

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
منم همین حدودام 159 یا 160... خودم کاملا راضیم نامزدمم 191 تازه بهم میگه کوتاه نیستی متعادلی اون وقت ...

خب بستگی به شعور هم داره  . یکی مثل شوهر شما یکیم مثل شوهر استاتر 😐

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
من اجازه نمیدم اونا خود‌ون کلی ایراد دارنا ولی من2بارم نگفتم خداروشکر بجز قدم ایرادی ندارم ولی باهمی ...

ببین اینجور ادما از خودشون ضعف دارن براهمین سعی میکنن ایرادای دیگران بزرگ جلوه بدن تا کسی ایراد خودشون نبینه . وقتی شوهرت میگه بگو قبل حرف زدن یه نگاه به خودت بنداز اگه ایرادی نداشتی اونوقت رو دیگران عیب بزار . 😏 متاسفانه ماها هر چی میکشیم از با شخصیت بودنمونه که میگیم طرف با خاک یکسان نکنیم  اما گاهی واقعا باید بکوبی طرف 

ببین اینجور ادما از خودشون ضعف دارن براهمین سعی میکنن ایرادای دیگران بزرگ جلوه بدن تا کسی ایراد خودش ...

آره بخدا من خواهرشوهرم واقعا قشنگ نیست کلی عمل کرده مثل پیرزناس نسبت ب شوهرش شوهرش خیلی جوونه و بامزس بارها دیگران بهش گفتن این حرفو تو پیرتری از شوهرت یا نسبت ب سنو سالت بمن میگه من آنقدر دلم براش میسوزه میگم نبابا خیلی بهم میاین پیر نیستی اونروز سر سفره جلو دخترخاله هاش اونم چون اونا کلی ازمن تعریف کردن برگشت بحث انداخت قدت کوتاهه دخترت ب تو نره فلان دیگه دخترخاله گفت20سانت اختلاف قدی دارین چیزی نیست با پاشنه بلند حله

آره بخدا من خواهرشوهرم واقعا قشنگ نیست کلی عمل کرده مثل پیرزناس نسبت ب شوهرش شوهرش خیلی جوونه و بامز ...

دیگه براش دل نسوزون