2777
2789
عنوان

قد158خیلی کوتاهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست
وقتی اومدن مگ قدتو ندیدن😏

دقیقا دوست بودیم 4سال آنقدر همسرم دنبال بود من اصلا نمیخواستمش خداروشکر ظاهرم بدون عمل جز چهره ی خوبه اونا قد دارن ولی همه باعمل جذابیتی ندارن باز حس میکنم ایرادی نمیتونن بگیرن منم خیلی حساس شدم رو این موضوع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا دوست بودیم 4سال آنقدر همسرم دنبال بود من اصلا نمیخواستمش خداروشکر ظاهرم بدون عمل جز چهره ی خوب ...

شوهرت دیگه چرا ایراد میگیره🤐🤐🤐🤐واسه خاطر 2 سانت

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
اره بابا دیگه مردای ایرانی دارن کوتاه میشن 😑

عههه از البرز چه خبر ؟؟؟🤣

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

چقدر مردم بیشعور شدن که حتی به قد آدم هم گیر میدن.. 

قد که دیگه دست آدم نیست اخه.. 

نه عزیزدلم کوتاه نیستی خیلی هم متعادلی

دفعه دیگه بهشون بگو قدم کاملا به خودم مربوطه و درباره ظاهرم ازتون نظر نخواستم

مردم حرف زیاد میزنن اعتماد به نفست رو ب خاطرشون از دست نده❤️

تو این سن البته فک نکنم راهی برای افزایش قد باشه ولی در کل آدم هرچی لاغر تر باشه بلند تر نشون میده

هم قدتوام..شوهرم ۱۹۵ هس خواهرش ۱۷۸ هس دخترخاهرشوهرم ک ۱۴ سالشه ۱۷۵ هس اصلا حس بدی ندارم خوشحالم هسم ...

من همسرم ب شدت آدم دهن بیانیه چون جلوش گفتن اونم بمن میگه کوتاهی انگار من درنظر اونا خیلی کوتاهم بعد جاریم 159 ب اون میگن بلندی درصورتی ک اون استخون بندی‌ ریزی داره من اصلا مشکلی نداشتم با قدم آنقدر گفتن اعتماد ب نفسم رفت

من همسرم ب شدت آدم دهن بیانیه چون جلوش گفتن اونم بمن میگه کوتاهی انگار من درنظر اونا خیلی کوتاهم بعد ...

چقدشوهرت بی معرفته جای اینکه یکی چیزی بگه پشتت دربیادمیادمیزنه توچشت‌...یکم باهاش صخیت کن بگولزت توقع بیشتری داشتم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
واه  چقدر عجیب خودت و دوست داشته باش اگر با قدت خودت خودت اول کنار بیای و بپذیری دیگران هم می پ ...

آنقدر گفتن کلا دغدغم اینه برام مهم نبود اولا آنقدر هی بچه های کوچیکسونو مقایسه کردن بدم اومده

منم ۱۵۸ والله عاشق قدمم .  همه میگن اعتماد بنفست زیاد . هیچ وقت اجازه ندادم کسی بگه قدت کوتاه . چرا اجازه میدی بهت بگن یا اینکه . وقتی از کسی تعریف میکنن به خودت میگیری 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔