2777
2789
عنوان

تزریق آمپول کورتون ب بینی

7650 بازدید | 76 پست

سلام، پارسال شهریور بینیمو عمل کردم، نوکش هنوز ورم داره بعضیا گفتن پیش دکترت برو شاید کورتون تزریق کرد وزودتر خوب شد، ۲روز پیش رفتم تزریق کرد اما هنوز اونجوریه خودش ک گفت ۲ماهی طول میکشه تاثیرشو ببینی، خواستم ببینم کسی تجربشو داشته؟ واقعا تاثیرداره؟ واینکه راسته میگن بینی گوشتی ممکنه تا۲سال ورم داشته باشه!؟😔

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
بله ورم بینی معمولا تا دوسال هست

وای یا خدا😔

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب تا یه سال خودشو نشون میدهخیلی بهتر میشه

من گفتم طبیعی میخوام اشتباهم همین بود بیشتر، دیگه خیلی طبیعی شده🤭سرش نمیدونم ورمه یا دیگه همینجوره، دکترم ک گفت تزریق کن، حتما ورم داره ک اینو گفت

منم یکسال و هشت ماه هست عمل کردم انگار یه تیکش هنوز  ورمه اصلا نمیره 🥴

ا پس منم هنوز جاداره کوچکترشه🤭

البته بستگی به دکترشم داره مال من با اینکه غضروفی بود تا چهارسال ور م داشت هی روز به. وز بهتر میشه ن ...

چهاااارساااال🙄 باشه ممنون امیدوارم کردی❤

دکترت کی بود عزیزم؟

من کرمانشاهم عزیزم، خسروساهی

میگم شما هم ک صب بیدار میشید بینی تون ورم میکنه یا من فقط اینطوریم

بله، من تقریبا۵غروب ب بعد کوچیک میشه تا ۱۰شب😅