2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه ی سفید آری یا نه ¿ !!

322 بازدید | 8 پست

سلاام عزیزان ، خانومایی که تجربه شو داشتید و قبلا قابلمه ی سفید یا رنگ روشن داشتید ؛  راسته  که میگن  بدنه ی قابلمه رنگ روشن  به مرور  هرکار کنی  هرچقدرم تمیز باشی  بازم لک میشه انگار خودبخود  ؟!   

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

روزتون قشنگ 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

منم ب نظرم سفید زود رنگش تغییر میکنه مث هرچیز سفید دیگه

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

من با همین تصور سرویس مشکی خریدم الان خیلی پشیمونم همون رنگ کرم اینا اگرم لک شه بهتر از مشکیه

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرقی نداره هر رنگ باشه غذا که بریزه دوره قبلمه لک میشه خودم قبلمه صورتی دارم مامانم سورمه ای هردوتاش لک شدن ولی واسه من کمتر البته بستگی به جنسش هم داره

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛

بدنه قابلمه رو سعی کن رنگ تیره بخری، رنگ روشن درسته خوشگله نما داره اما فقط تازمانیکه استفاده نکردی قشنگی داره ب محض استفاده خراب میشه،من دم دستیم کرم بود زود داغون شد بااینکه خیلی حواسم بود زیر شعله زیاد نباشه غذا سرنره و...،اما سرویس قابلمه مهمونم گرانیتی چدنی مشکی بود بااینکه چهارساله دارم استفاده میکنم اخ نگفته انگار همین الان خریدمش بس ک نو مونده