2777
2789
عنوان

مستاجری و بدبختی

2358 بازدید | 18 پست

خسته شدم بخدا ی خونه با هزار بدبختی پیدا کردیم ک پول پیش کم بخاد و نزدیک محل کار شوهرم باشه اما پذیرایش ب دلم نمیشینه مستطیله حالم گرفته اصن نمیدونم مبل رو کجا جا کنم ای خدا چا ما صاحب خونه نمیشیم خستم 😥😥😥

انشالله بزودی میشید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر سینی حضرت قاسم کن ایشالله خونه دار شی من خودمم نذر کردم صاحب خونه شدم  امسال نذر داد ...

من ک قید صاحبخونه شدنو زدم ولی اگ میشه دعا کن وضعمون یکم بهتر شه منم جایی برم سرکار خیلی دست شوهرم خالیه

همونو بگیر خوبه ..مستطیل هست ک هست به ردیف بچین مبلا رو

اخه مستطیل باریکه باید ته خونه سمت پنجره بچینم اصن نمیشه رد شد از کنار مبلا خونم فقط ی پنجره داره اونم تو پذیراییه

نذر سینی حضرت قاسم کن ایشالله خونه دار شی من خودمم نذر کردم صاحب خونه شدم  امسال نذر داد ...

میشه برا منم دعا کنی ت زندگیم فرجی شه از بی پولی خستم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

گلم میشه بگی نذرش،چجوریه