2777
2789

اه این چه وضعشه

اصلا ابهت ندارم چند روزه سره یه مسأله ای می‌خوام کمی سنگین رفتار کنم تا همسرم و میبینم خندم میگیره

اونم اینجوری میشه😳 همینجوری تا از در میاد تو چشم تو چشم میشیم لبخند میزنم

یا هر وقت بحثی میشه تا بخوام از خودم دفاع کنم خندم میگیره یا تته پته می افتم برای همین همش حرفام تو دلم میمونه 😣 و بقیه حق بجانب میشن

چه دکتری برم 😢 

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

شماهم از رفتارهای خودتون که اذیتتون می‌کنه بگین⁦☹️⁩

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی منم تا استرس دارم و عصبی میشم میخندم 

دیگه معروفم همه جا 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دچار دست بیقرار میشم و یهو میخوره تو دهن طرف 😐😐😐😐😐 زبونمم ک دیگه حرف حالیش نمیشه و همینجور بی احترامی میکنه خاک بر سر😂

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
منم اینطوریم😀ظاهرا علاجی نداره

واقعا؟

اذیت نمیشی🥴

منه بدبخت .شوهرم تااخم دارم ازم خوب حساب میبره ولی وسطش میخندم گندمیخوره به همه چب😐😐😐

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

من 

شدید 

یه بار با مستأجر خونه بابام حرفم شد ، اونم فحش میداد شدید، فحش های بد ، ناموسی  منم یهو خندیدم بلند ، بعد پرو میگه تو داری فقر منو مسخره می‌کنی 😳

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

خیلی باحاله ک 

بهتر از منی ک وقتی عصبانی میشم جوری طرفو از خودم میرنجونم ک هیچ جوره نمیشه درستش کرد بعدم اگر دعوا تقصیر من نباشه معذرت خواهی خبری نیست اگر کسی نشناستم فک میکنه حرفاییو ک تو عصبانیت بهش زدم قصدی بوده و خیلی ناراحت میشه 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

منننن

منتها فقط برای دعوا و عصبانیت نیست

حتی موقعی که میترسم یا استرس میگیرم هم یهو به قهقهه زدن میوفتم😐😐😐

توی خلوت خودمم بی‌دلیل زیاد میخندم

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
من 😐 وسط دعوا هر کاری میکنم خندم قطع نمیشه...شده کلی بعدش گریه کنما😐

واقعاً؟

تنها نیستم یعنی😁😢