2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گریه کنه بابا ۸ سالشه باید یه چیزایی رو یاد بگیره اگه قرار باشه با گریه کارشو پیش ببره که نمیشه ...

دقیقا ولی متاسفانه خانواده ی شوهرمن دلشون نمیادبچه ناراحت شه

اره والا ولی باشوهرم حرف زدم گفت فردامیبرمش توام خیلی اذیت شدی نمیارمش دیگه که عادتش ترک شه

میشه بیایید تو تاپیکم نظرتون رو بگید چون نیاز دارم قرار امشب در موردش صحبت بشه 

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
خب چرا بیدارش نمیکنی صبح زود  من خونه مامانم بودم خواهر زادم نمیخوابید ابجیم خسته شده بود ساعت ...

دلم نمیاد میگم بچه اس بعدشم یوقت شوهرموخواهرشوهرم ناراحت نشن ولی شوهرم گفت فردامیبرمش

راستی  مهمونی  اونشب رو چطور گذروندی ختم  به خیر شد؟  غذا  چی  درست کر ...

وای اره خداروشکرختم به خیرشد مادرشوهرم اینااومدن کمکم اخرغذاهم برنج سفید باجوجه کباب درست کردم با پلو باقله باماهیچه و مخلفات سالادشیرازی وفصل ونوشابه ودوغ وکیک ودسر و...

راستی  مهمونی  اونشب رو چطور گذروندی ختم  به خیر شد؟  غذا  چی  درست کر ...

اگررررر بدونی اخرش عمه اش چیاااا که نگفت که مات میمونی حتی دیروز پریروزم راجبش یه تایپیک زدم والا عمه اش خیلی این یکی بده😞بعدبیاشخصی تابهت بگم چیاشد تو مگه توی تایپیک مهمانیم بودی؟

خب اون اقتضای سن شه و دوست داره پیش تون باشه چون بهش خوش میگذره و بهش میرسین! مادرش باید یه بهونه ای ...

شوهرم فعلاسرعقل اومد گفت فردامیبرمش ولی خوب بلدم چجورتنبیه اش کنم🤣🤣🤣🤣🤣

اگررررر بدونی اخرش عمه اش چیاااا که نگفت که مات میمونی حتی دیروز پریروزم راجبش یه تایپیک زدم والا عم ...

بله  تو اون  تاپیکی  که زدی  گفتی  مهمونی دارم و...

این کاربری متعلق به دونفر است .

[QUOTE=201632678]اگررررر بدونی اخرش عمه اش چیاااا که نگفت که مات میمونی حتی دیروز پریروزم    بازم خدا  رو  شکر که مهمانی  به خیر گذشت  مگه  بهت چی گفت عمه ؟ 

این کاربری متعلق به دونفر است .