2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 174 پست
فردا کوچکترین اتفاقی واسه بچه بیفته همین مادرش و پدرش و همسرش کلی از شما دلگیر میشن بچه مسئولیت داره ...

هعی خداچی بگم والا شوهرم گفت فردامیبرمش توام این مدت خیلی اذیت شدی جالبیش شانس بدبختی من کجاس اینجاس که بچه خونه خودشون تواتاقش میخوابه اینجامیاد بش گفتم زندایی برات جاپهن کنم تواون یکی اتاق بخواب گفت نه زندایی من میترسم اومد قشنگ وسط تخت خوابید😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همباهاش بازی نکن شبها بگو خوابم میاد نزار شب بیاد وسطتون بخوابه گوشی هم نده دستش فرداش میره

دلم نمیادبخوام اینجوری اذیتش کنم چون من وخیلی دوس داره 

گوشی من ندم اونوقت گوشی شوهرمو برمیداره شبم میادوسطمون میخوابه میگه که که میترسم بعدشم خونه خودشون تواتاق خودش میخوابه اینجامیگه که میترسم میادوسط من وشوهرم 

چند بار که اومد بچه رو بزاره بگو فلانی فرداش کار دارم باید جایی برم نمیتونم چندباراینجوری بکنی می‌ف ...

خیلی خستم شد اخرش شوهرم گفت فردامیبرمش توام کلی اذیت شدی ببخشید دیگه نمیارمش تاعادت کنه که نیاد

اتفاقا مادرش هرروز میادبهش سرمیزنه هرچی بهش میگه مامان بیابریم یه روز دیگه بیا میگه نه میخوام اینجاب ...

خب اون اقتضای سن شه و دوست داره پیش تون باشه چون بهش خوش میگذره و بهش میرسین! مادرش باید یه بهونه ای ترفندی چیزی بزنه ببره بچه شو 😐😶

مثلا بیاد دنبالش ببردش پارک و بعدم ببردش خونه مگه هر چی بچه میگه اس چه راحت کردن خودشون و 

اصلا خودت ببر پارک و از اونجا ببر خونشون تحویل بده اومدی خونه هم شوهرت و دعوا کن و فلفل بریز دهنش دیگه خودشو شیرین نکنه برا بچه 😄😐

یعنی چی میگه مامان بریم!!!!!!! خب ورداره ببرتش معلومه بچه جایی رو که دوست داره به راحتی نمی تونه د ...

ببین گلم ایناکاملا خانواده اشون بچه دوستن ودلشون نمیاد بچه ناراحت شه یاگریه کنه شوهرمنم عشقش بچس بااین سرگرم شده منم نمیتونم چیزی به بچه ی بگم که یوقت خواهرشوهرم ناراحت نشه چون رابطم باهاش خیلی خوبه دیگه الان شوهرم معذرت خواهی کردگفت فردامیبرمش نمیارمش دیگه توام خیلی اذیت شدی

اسی یه روز ناهار با شوهرت و دخترخواهرشوهرت پاشید برید خونه خواهر شوهرت بچه رو تحویل بدید بعد به بهان ...

فعلا که خیالم راحت شد شوهرم معذرت خواهی کرد گفت فردامیبرمش نمیارش تاعادتش ترک شه توام این مدت خیلی اذیت شدی😂🙁

بي محلي كه ميتوني بكني زبوني چيزي نگو ولي باهاش بازي نكن باهاش زياد هم كلام نشو تو آشپزخونه خودتو ...

باشوهرم حرف زدم گفت فردامیبرمش نمیارمش که عادتش ترک شه توام خیلی اذیت شدی

عزیزم بنظرم اینجا بیشتر از خونه خودشون بهش خوش میگذره ب ا همین نمیره یکم تو معذورات قرارش بده مثلا ب ...

نه دیگه واقعاصبرم سر رسید به شوهرم گفتم معذرت خواهی کرد گفت فرداحتمامیبرمش توام خیلی اذیت شدی 

ضایع چیه توهم پس این خوبه که تو بدبخت از دستش زجر میکشی خونه مادرت بهونه کن ببرش بزارش خونه خودش برگ ...

اره والا ولی باشوهرم حرف زدم گفت فردامیبرمش توام خیلی اذیت شدی نمیارمش دیگه که عادتش ترک شه

بچه ما اين سنه بين منم شوهرم نبمتونه بخوابه

متاسفانه خونه خودشون تواتاق خودش میخوابه اینجااومدبهش گفنم برات زندایی تواون یکی اتاق همه چی گذاشتم بروبخواب گفت ن میترسم خوابم نمیبره اومد تواتاق ماروتخت من وشوهرم