2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 174 پست
اتفاقا مادرش هرروز میادبهش سرمیزنه هرچی بهش میگه مامان بیابریم یه روز دیگه بیا میگه نه میخوام اینجاب ...

یعنی چی میگه مامان بریم!!!!!!!

خب ورداره ببرتش

معلومه بچه جایی رو که دوست داره به راحتی نمی تونه دل بکنه، این پدرو مادر هستند که باید متوجه شرایط باشن

با عرض معذرت احساس می کنم ساده هستید..

آخه دختر ۸ ساله وسط شما بخوابه...

نمی دونم چه جوری، ولی یه جوری رفتار کن هم شوهرت و خواهر شوهرت و هم بچش حد خودشونو رعایت کنن

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه روز ناهار با شوهرت و دخترخواهرشوهرت پاشید برید خونه خواهر شوهرت بچه رو تحویل بدید بعد به بهانه دکتر فلنگ رو ببندید 😅😅😅

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من باشم والا رو نمیدم و مستقیم زنگ نیزنم مادرش بیاد دنبالش چه بچه خواهر وهر باشه چه بچه خواهر خودم ...

روم نمیشه اخه رابطم باخواهرشوهرم خیلی خوبه میترسم ناراحت شه

چیکارش کنم وقتی مادرش وپدرش گذاشتن😕

بي محلي كه ميتوني بكني

زبوني چيزي نگو ولي باهاش بازي نكن باهاش زياد هم كلام نشو

تو آشپزخونه خودتو مشغول كن با گوشيت و تلوزيون خودتو مشغول كن

باهاش زياد هم صحبت نشي و بازي نكني ميره خودش

اگه گفت بيا بازي كنيم بگو خوابم مياد بگير بخواب يا بگو كار دارم كاراتو انجام بده

خودش جمع ميكنه ميره

عزیزم بنظرم اینجا بیشتر از خونه خودشون بهش خوش میگذره ب ا همین نمیره یکم تو معذورات قرارش بده مثلا بگو ما که میخوابیم تو هم باید بخوابی اینجا با خونتون فرق میکنه یا اگه چیزی خواست بهش نده بگو نداریم یا تمام شده از اون طرفم در گوش شوهرت بخون که بچه مردم مسئولیت داره فردا پسفردا اگه انگشتش خون بیاد من و تو باید جوابگو باشیم بچه مردم با بچه خود ادم فرق میکنه بگو یکم بی محلی کن تا بره خونشون دیگه هم مسئولیت قبول نکنید

من واقعیت هیچوقت جرات نکردم مسیولیت بچه کسی حتی برادر خودم رو قبول کنم ماشالله ‌که چه دل بزرگی ...

عزیزم الان اینقدری که ما داریم به این بچه میرسیم ومراقبشیم که دیگه دلش نمیخواد بره تقصیرمنم نیست منم ازخدامه بره که یوقت خدایی نکرده چیزی نشه

دیگ اون کاروبگم که بهشون خیلی ضایع اس🤣🤣🤣🤣🤣

ضایع چیه توهم پس این خوبه که تو بدبخت از دستش زجر میکشی خونه مادرت بهونه کن ببرش بزارش خونه خودش برگشتی هم بگو نمیدونم چرا احساس سرما خوردگی دارم میترسم کرونا باشه فعلا نیاد

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
 دیگ اون کاروبگم که بهشون خیلی ضایع اس🤣🤣🤣🤣🤣

بابا بهتره از نگه داشتنه که خدایی نکرده فردا اتفاقی براش بیوفته گردن شماست

لطفا برای رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستید😍❤️🙏
اولین چیزی که ب ذهنم اومد این بود که مامانش چه طور راضی میشه!!!!  و اینکه بد عادت میشه والله ح ...

چون مامانش هرروز داره میادمیبینه بچه و خود بچه زار زار گریه که نمیام وشوهرمم میگه بچه ازبس گریه کرد خودشو کشت چیکارش داری😕🙁ومتاسفانه فعلا هم بدعادت شده

الکی به مادرش زنگ بزن سرفه کن بگو بچت خواست بات حرف بزنه 

مدامم سرفه های غلیظ  کن 😐

خودش میاد میبرتش

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چون شوهرش ازقبل پسرعموش بوده کلا ایناخانوادگی راحتن وباهم هیچ مشکلی ندارن وقتی بدبختاپدرومادرمیان ال ...

خب گریه کنه

بابا ۸ سالشه باید یه چیزایی رو یاد بگیره

اگه قرار باشه با گریه کارشو پیش ببره که نمیشه تربیتش کرد

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔