2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

3078 بازدید | 174 پست

سلام دوستان خواهرشوهرم دخترش واوردخونمون چندروزپیشا ازپنجشنبه ی هفته ی قبل تاالان این بچه اینجاس خونشم بامن یه شهره ولی شوهرم خیلی دوسش داره بچه و خواهرشوهرم هرچی میاددنبالش گریه میکنه میگه من میخوام پیش زن دایی و داییم بمونم نمیره اتفاقا بچه ی خیلی خوبیه شوهرم میگه اشکال نداره حوصلش اونجاسرمیره بزار بمونه کاری ندارم باموندنش ولی خستم شد شبانمیخوابه میگه من خونمون تاصبح بیدارم مجبورم گوشی بدم دستش تاصبح حواسم بهش باشه گشنش میشه پاشم بهش غذا بدم شوهرم ازبیرون خودش براش همه چی میخره میاره ولی انگاردیگه قصد رفتن نداره تازه وقتیم میخوایم بخوابیم میاد روتخت وسط من وشوهرم میخوابه شوهرمم ک عشق بچس من نمیخوام الان باردارشم براهمین دلش برابچه هامیره وهی میگه اشکال نداره به خواهرش بزارهرچقدرمیخواد بمونه🙁😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید نمیدونم باید چی بگم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

بد عادت میشه

و تبدیل به روال همیشگی میشه مادرش باید نمیذاشت و البته شوهرتون مقصره

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

برا نوه ها دلم تنگ شده 

اینا چجور مادرایی هستن خدا میدونه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

من اصلا خوشم نمیاد بچه رو میذارن خونه یکی دیگه چطور شوهرش اجازه میده 

بنظرم خودت ببرش خونشون بگو بعدا بازم میای مسئولیتش زیاده اونم تو این کرونا

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

وسط تخت😂😂😂😂😂

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

وا موج جدیده یکی بچه جاری اومده خونش 

یکی بچه خواهرشوهرش   

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
دل مادرش تنگ نمیشه برا بچه یا من خیلی حساسم

هرروز میادش اینجاولی بچه وهرکارمیکنه نمیره روبچشم حساسه دلش نمیاد ناراحت بشه یاچیزی اخرشبم تصویری زنگ میزنه دوباره بابچه حرف میزنه🙁

حامله بشی بهتره😂

😂😂🤦

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦