2777
2789
عنوان

اونایی که بچشون سال ۹۵ بدنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 45 پست
کدوم شهرین؟  اگه غیر حضوری باشه من نمیخوام ثبت نام کنم بنظرتون کار درس کدومه ؟

درهرصورت ثبت نامش کن غیرحضوری هم باشه بالاخره آموزش لازم را میبینه و ازهمسن هاش عقب نمیوفته

یه روز خوب میاد

یعنی سال بعدش مستقیم بفرستیم مدرسه ؟؟؟شما سنجش بردی بچتو؟؟

نه شما باید بچت سال بعد بره پیش دبستانی 2 یا آمادگی سابق ، نه من سنجش نبردم سنجش اصلی فکر کنم برای کلاس اوله

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بچه من اسفند۹۵ هستش الان باید مهد ثبت نام کنم یا پیش دبستانی منم نمیدونم چیکار باید بکنم ؟

پیش۱ باید بنویسیش ولی الزامی نیست نمیخاد ببریش.اگر نیمه اولی بود پیش۲ باید میرفت که الزامیه

یه روز خوب میاد

یعنی مهر سال بعد ؟؟؟

بله سال بعد 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
پیش۱ باید بنویسیش ولی الزامی نیست نمیخاد ببریش.اگر نیمه اولی بود پیش۲ باید میرفت که الزامیه

عزیزم این مراکز پیش دبستانی رو از کجا باید پیدا کنم ببخشید من بچه اولمه بی تجربم 

عزیزم این مراکز پیش دبستانی رو از کجا باید پیدا کنم ببخشید من بچه اولمه بی تجربم 

نزدیک خونتون باید پرس و جو کنی یا توی گوگل مپ سرچ مراکز پیش دبستانی محدوده خونتون کجاهاست

یه روز خوب میاد

تبریز  من خواهر زاده م الان هم در حد خواندن کلمه ها و نوشتن حروف بلده  ولی خب انقد موندن ...

خدا حفظش کنه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
دوره اول و دوم فرقش چیه مگه ؟؟الان باید ثبت نام کنم از مهر بره یعنی ؟؟

۵ سال تمام ینی نیمه اول ۹۵ و نیمه دوم ۹۴ میرن دوره ی دوم 

یکسال کوچیکتر میرن دوره اول

هیچ کدوم اجباری نیس

الهی آن ده که آن به🤲