2777
2789

روغن کرچک

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

انجیر زیاد بخور،انجیر خشک و تازه مربا انجیر.الانم برگ سنا و برگ گل سرخ هر کدوم دو قاشق تو دو لیوان آب بجوشون تا وقتی یه لیوان بمونه با نبات شیرین کن بخور

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار قرمه سبزی داشتیم گفتم با روغن زیتون بخورم مزه خیلی بدی میداد 

بله متاسفانه بنظرمنم بد مزس سعی کن برنج رو به حداقل برسونی و سر سفره همیشه سبزی داشته باش بقیه چیزارم که دوستان گفتن انجیر و ...

بله متاسفانه بنظرمنم بد مزس سعی کن برنج رو به حداقل برسونی و سر سفره همیشه سبزی داشته باش بقیه چیزار ...

باشه حتما انجام میدم ولی من خوب بودم نمیدونم این مشکل از کجا اومد 😔