2777
2789
عنوان

واکسن آسترانزیکا بزنیم یا یسنوفارم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 34 پست
ااتفاقا تنها واکسنی هست که تا حالا هیچ عوارضی نداشته تو ایران ..ببین هر دو خوبن آسترازنکا تکنولوژیش ...

شما در مورد لخته خون آسترا هم می دونی ؟ 

من خیلی نگران این موضوعم

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما در مورد لخته خون آسترا هم می دونی ؟  من خیلی نگران این موضوعم

آره خوب امکانش بسیار بسیار ضعیفه در حدی که اصلا مهم نیس...من که پدرم آسترا زده دلم به همین خوشه مامانم سینوفارم زده نگرانشم خودمم معلمم اگه آسترا بود میزنم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

شما کجا هستید که همش استرازنکا هست

تهران متاسفانه همش سینوفارم هست

من خودم استرازنکا زدم که تو خطرناکترین حالت ممکن بودم چون واسه خانومهای سن ۲۵ تا ۳۵ خطرناکترینه ولی شکر خدا گذشت سخت گذشت ولی گذشت.

الان واسه مادرم میخوان سینوفارم بزنن که ما دودل هستیم 

پدرم هم اسپوتینک زدن که از تمام واکسنای الان ایران بهتره اگه بود اینو بزنید 

نه بابا تو شهر ما که فقط سینوفارمه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰