2777
2789

انگاری با من قهره ولم کرده به حال خودم 

هرچیم بهش میگم غلط کردم ببخشید گوش نمیده...

خدایا داشتیم...!

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

صبرکن حکمتی تو کاره یجا دستتو میگیره بلندت میکنه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن حکمتی تو کاره یجا دستتو میگیره بلندت میکنه

صبرم تموم شد ولی در رحمت خدا به روم باز نشد 

التماس دعا

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

اگر قهر می کرد که  مدام تو قرآن  تکرار نمیکرد 

من ارحم الراحمین م

من کریمم

من غفار الذنوب م 

از رحمت م نا امید نشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
صبرم تموم شد ولی در رحمت خدا به روم باز نشد  التماس دعا

اول ازش شكر گزاري كن به خاطر داشته هات مثلا سلامتي بدنت خوانوادت و كلا هر چيزي كه داري بعد  از خدا نخواه اون چيزي رو كه ميخواي تصور كن تو ذهنت بعد بگو خدايا سپاسگزارم كه اونو بهم دادي يادت باشه تصور ميكني خدا بهت داده و اون چيز يا خواسته ديگه مال تو هست و بعدم بهش ميگي دوستت دارم

اگر قهر می کرد که  مدام تو قرآن  تکرار نمیکرد  من ارحم الراحمین م من کریمم من غفار ...

نمیشه دلم میخواس نامید نشم ولی میدونه مثال چیه مثال مامانیع که میزنع تو گوش بچش بعدش میگه گریه نکن 

اول ازش شكر گزاري كن به خاطر داشته هات مثلا سلامتي بدنت خوانوادت و كلا هر چيزي كه داري بعد  از ...

یه ساله این روند و دارم نتیجه نمیده

نمیشه دلم میخواس نامید نشم ولی میدونه مثال چیه مثال مامانیع که میزنع تو گوش بچش بعدش میگه گریه نکن&n ...

اتفاقا مثل مادری که به بچه ش  واکسن میزنه و بعدم در آغوش می گیردش و  بهش میگه برای  رشد و سلامتت  این کارو کردم

خدا  تو سختی ها  هیچ کدوم مونو تنها نمیذاره  ، باور کن  

باور کن که  خدا  از رگ گردن  بهمون نزدیک تره  و دوست مون داره

اصل ش رو بخوای   اگر فقط یک نفر باشه که  با تمام بدی ها و گناهامون دوست مون داشته باشه  ؛ فقط خداست و بس

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....