2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون معماری بهتر از عمرانه من هم به طراحی علاقه دارم چه نقشه ساختمان چه دکوراسیون داخلی هم به ا ...

من برادرام هردو عمران خوندن اما خودم میخوام معماری برم

حس میکنم معماری دخترونه تره

من برادرام هردو عمران خوندن اما خودم میخوام معماری برم حس میکنم معماری دخترونه تره

بعد من دیپلم تجربی دارم اگه آزاد یا غیر انتفاعی عمران یا معماری بخونم ارزش داره 

من فقط با اینکه این رشته رو خیلی دوست دارم می ترسم از اینکه می بینم پسرهایی که عمران خوندن بی کارن ا ...

شما عزیزم ازمون نظام مهندسی بدی قبول بشی اصلا نیازی نیست کار گیرت بیاد یه دفتر یا شرکت میزنی پشت میزت میشینی سالی چندتا امضا و نظارت و محاسبه انجام میدی کلی پول میگیری

شما عزیزم ازمون نظام مهندسی بدی قبول بشی اصلا نیازی نیست کار گیرت بیاد یه دفتر یا شرکت میزنی پشت میز ...

ولی واقعا چه اشتباهی کردم اومدم تجربی 

حتی اونقدر علاقه ندارم که برم آزاد بعد دوباره کنکور تجربی بدم 

ولی واقعا چه اشتباهی کردم اومدم تجربی  حتی اونقدر علاقه ندارم که برم آزاد بعد دوباره کنکور تجر ...

منم هیچ‌علاقه ای به تجربی نداشتم

من استعدادم ریاضی بود علاقم حقوق رفتم تجربی😐😐