2777
2789
عنوان

کی فکر میکنه خیلی خوشگله ⁉️😌

917 بازدید | 128 پست

بیاد عکس بزاره فیض ببریم 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف میترسم بزارم ولی همه میگن خوشکلم و واقعا هستم😁🥰

خب بزار ببینیم نترس عکست رو خط بزن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

گروه دورهمی خانوما واسه سرگرمی 🤪🦋خواستید درخواستید بدید لینک بفرستم اینجا نمیشه نمیدونم چرا😕

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

من ولی نمیزارم 😊🤣

چرا بزار فیض ببریم 😂

خوسگل زیاد پیدا میشه تو دنیا اما

یکی خوشگل من نمیشه 😂

من خوشگلم،همتون بگید خوشگلم که یکم اعتماد بنفس داشته باشم انقدر منت نامزد میمونمو نکشم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان همه اعتماد به نفس کاذب میگیرن😅

نه بابا اینجا اکثرا خوشگلن