2777
2789
حتی با آزاد 

اره عزیز فرقی نداره در عوض تلاش کن ارشد دولتی جای خوب بیاری

یا اینکه امسال ازاد بخون سال بعد کنکور ریاضی بده بقیه رشتتو دولتی بخون

من اگر معماری و تا اخر ادامه بدم تمام تلاشمو میکنم ارشد فردوسی قبول بشم

منم هیچ‌علاقه ای به تجربی نداشتم من استعدادم ریاضی بود علاقم حقوق رفتم تجربی😐😐

من حتی انسانی نمونه و تیزهوشان قبول شدم از بچگی عاشق ساختمان سازی بودم اصلا از همون بچگی اصلا از مطب دکترا خوشم نمی اومد انقدر درسم توی متوصطه اول خوب بود که به زور اومدم این رشته چقدر خانواده هزینه کردن اما وقتی عشق نباشه هیچی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی انسانی نمونه و تیزهوشان قبول شدم از بچگی عاشق ساختمان سازی بودم اصلا از همون بچگی اصلا از مطب ...

اره عزیز درکت میکنم

من چون درسم خوب بود به دو دلیل اومدم تجربی یکی اگر میرفتم انسانی فکر میکردم همه میگن این درسش بد بوده به تجربی نخورده یکی هم اینکه دوستام رفتن تجربی

[QUOTE=201553617]رتبتو می تونم بپرسم [/QUOTEسال اول ۶۰هزار شدم ولی وقتی کرونا اومد دیگه تقریبا نخوندم زیستم فقط یازدهم خونده بودم بدون اینکه تست زدن بلد باشم

کلا ریلکس رفتم سر جلسه 

[QUOTE=201553617]رتبتو می تونم بپرسم [/QUOTEسال اول ۶۰هزار شدم ولی وقتی کرونا اومد دیگه تقریبا ...

من پارسال ۱۹ هزارشدم به امید یک رتبه بهتر یک سال موندم امسال ۵۲ هزار شدم یعنی قهرمان پس رفتم من