2777
2789

سلام لطفا کسایی ک میدونند راهنمایی کنند 

برای ivf بیمارستان شهید بهشتی اصفهان

دکتر نقشینه بهتره یا تهرانی

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کلا تیمن  کارشون یکیه دارو یکیه اما دست نقشینه سبکتره تجربه اش بیشتره تعداد مثبتاش ...

وای ممنونمممم....دکترم نامه واسه تهرانی داده ولی نوبت گیریش سخت بود خود اپراتور بیمارستان نفشینه را پیشنهاد دادن خواستم مطمین بشم ممنون

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

من سه دوره رفتیم مرکز بهشتی پیشه نقشینه روز اول گفت به احتمال زیاد ای وی آف بشی بعد دارو داد به خودم و شوهرم گفت دارو تمام شد حامله نشدی بیا برای سیکل ای وی آف منتظر بودم پریود بشم برم برای سیکل ای وی آف اما پریود نشدم حامله بودم الان هم چهار ماه هستم 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
دوتاشون یکاری میکنن اما انگار نقشینه نفسش خیره

نمیدونم 

من از تهرانی خوشم میاد مهربون هست و داخل مطبش وقت میذاره 

الان به قول شما کارشون یکی است 

واز آن طرف برای بچه باید هم خواست خدا باشه 

تهرانی و نقشینه در اصفهان بهترین ها هستند

من پیش دکتر تهرانی دارم پیگیری میکنم

من هنوز نرفتم تازه تماس گرفتم نوبت بگیرم نقشینه را گفتن تا ۲۳ مرداد مرخصیه نمیاد

من سه دوره رفتیم مرکز بهشتی پیشه نقشینه روز اول گفت به احتمال زیاد ای وی آف بشی بعد دارو داد به خودم ...

ما درخواست پزشک داریم مستقیم بریمivfآخه دو سال انواع دارو و امپول استفاده کردم یکبارمiuiناموفق داشتم عکس رنگی رحم هم گرفتم نشد ک نشد دیگه خود دکترم نوشت برم پیش تهرانی ولی خودم با صحبتای این سایت نقشینه را انتخاب کردم اونم از شانس من تا ۲۳ مرداد رفته مرخصی

الان در چه مرحله ای هستید  هزینه ای وی اف چقدر شده

ممنون میشم اگر از شما زودتر شد به منم بگید هزینشو