2777
2789
عنوان

کرونا و تب

| مشاهده متن کامل بحث + 10968 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کسی که کرونا گرفته تقویت بشه هم جسمی هم روحی نیاز به روحیه هم دارن

مثل یه کابوس شده این کرونا برام ، تازه ما کلا فقط برای خرید خونه میرفتیم بیرون ، مثلا هفته ای یک بار اوونم با دو تا ماسک بیرون میرفتیم .

اصلا نترس عزیزم فقط مایعات زیاد بخوره و عرق گوشت بهش بده بلدرچین هم براش سوپ کن بهش بده .

مادر منم الان بیمارستان بستریه درگیری ریه ۱۵ درصد داشت و خب رمدیسویر میگیره و به زودی حالش بهتر میشه ترس و استرس رو از خودتون دور کنید از آشنایان بودن با درگیری ۸۰ درصد حالشون خوب شده و بیرون اومدن از بیمارستان به مادرتونم استرس ندین و قوت قلبش باشید 

مثل یه کابوس شده این کرونا برام ، تازه ما کلا فقط برای خرید خونه میرفتیم بیرون ، مثلا هفته ای یک بار ...

ما هم  از بس رعایت می کردم بقیه از دستمون خسته شده بودن ولی یه مهمون اومد خونمون که نمی شد راه ندیم و متاسفانه کرونا داشته ولی به ما گفت خسته ام واز خستگی اینجوری بیحالم

ما هم بعد از اون مبتلا شدیم

من کرونا دلتا داشتم ۵۰ درصد ریه ام درگیر بود فقط تب خفیف داشتم 

اکسیژن خونت هم میومد پایین ؟ چطوری بهتر شدین بستری شدی یا خونه ؟

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
اکسیژن خونت هم میومد پایین ؟ چطوری بهتر شدین بستری شدی یا خونه ؟

اکسیژن خون تا ۹۳ اومد پایین و بستری نشدم تو خونه درمان کردم با داروهای دکتر و تقویت از لحاظ غذایی آب سیب زیاد بخوردید برای سیستم ایمنی خیلی خوبه

عزیزم تب طولانی مدت طبیعیه  مادر منم ۶۵ سالشه  درگیری ریه هم داشت از روز هفتم  اما ...

ببخشید عزیزم مادر شما تا چند روز تب داشتن؟ تبشون شدید بود یا خفیف؟ با استامینوفن کنترل می‌شد یا نه؟

من تب خیلی طولانی داشتم

شاید باور نکنید اما ۷ روز تب شدید داشتم و بعد از اون تا یک ماه روزی ۲ ۳ ساعت تب میکردم (بیشتر شب ها)

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.