2777
2789
عنوان

کرونا و تب

| مشاهده متن کامل بحث + 10967 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم تو شرایطی ک خود طرف کلی استرس داره یه عده چرا با پیامای پر استرس و منفی حال طرف بدتر میکن ...

عزیزم ویتامین ث و دیفن هیدرامین و فاموتیدین و فاویپیراویو ۲۰۰ الان میخوره 

اول گرفتگی گلو بعدش کمر درد و پادرد و بعدش بدن درد و تب اخرش هم سرفه بود و تنگی نفس و ضعف و بی حالی ...

ممنون از پاسخگوییتون 🌹 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خیلی خوبه که، پس درمانش رو شروع کردید ولی اگه تب طولانی شد، ممکنه دگزا هم براشون تجویز کنن

خب اگه از قبل ریه اش درگیر شده باشه ، مثل اینکه این دارو فاویپیراویو دیگه اثر نداره

بعد سه روز خوردن قرصا سبک میشه یهو

اره این قرص ها رو خوردم چتد روزی خوب بودم بعد دوباره ضعف شدید گرفتم دکتر رفتم سه تا سرم داد و امپول تقویتی و  آمپول آستامینوفن و دگزا که روزی یکی تزریق کنم بعد از اون خداروسکر کلا خوب شدم

عزیزم ویتامین ث و دیفن هیدرامین و فاموتیدین و فاویپیراویو ۲۰۰ الان میخوره 

بله داروهایی ک به مامانم دادیم 

تازه مامانم قندم داشت

نگران نباش مامان من ۳ روز بعد قرص حسابی سر حال شد 

تبش کلن نرمال شد اشتهاشم وا شد

اره این قرص ها رو خوردم چتد روزی خوب بودم بعد دوباره ضعف شدید گرفتم دکتر رفتم سه تا سرم داد و امپول ...

البته بعد ۱۴ روز بی حالی داری تا یه ماه ک به خاطر نقاهت افتضاح کرونا ولی خوب کردی به خودت رسیدی

دکتر انلاین بیفایده است حتی پزشک عمومی هم الان کارایی بالایی داره چون سریع داروها و سرم تزریق میشه تو همون هفته اول . الان هم نگران نباش اگر تنگی نفس و درد قفسه سینه نداره حساس نباشید در عوض همین فردا ببرید دکتر و اسکن خیال خودتون رو راحت کنید 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
البته بعد ۱۴ روز بی حالی داری تا یه ماه ک به خاطر نقاهت افتضاح کرونا ولی خوب کردی به خودت رسیدی

اره خیلی ضعف اذیت کرد چون بچه ی شیر خوار داشتم خیلی ضعیف شدم ولی الحمدلله الان حالم خوبه 

خب اگه از قبل ریه اش درگیر شده باشه ، مثل اینکه این دارو فاویپیراویو دیگه اثر نداره

عزیزم فاویپیراویر و رمدسیویر داروهای ضد ویروسن، تو شروع برا کسی که تستش مثبت شده، فاویپیراویر میدن که قرص هست، اگه پزشک بدونه مریض نیاز داره، دگزا هم میده.

خدای نکرده اگه کسی درگیری ریه پیدا کرد، اونوقت رمدسیویر رو میدن که بصورت آمپول ولی تو سرم تزریق میشه، توش دگزا هم میریزن.

ولی سی تی تو روزای اول درگیری رو نشون نمیده.

حتی اگه کسی تو چند روز اول هم سی تی بده، اصولا دکتر تو روز ۸ یا ۹ دوباره براش درخواست سی تی میده